Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Paul de România fără copil? Decizia luată de Prințesa Lia a surprins pe toată lumea

Prințul Paul de România fără copil? Decizia luată de Prințesa Lia a surprins pe toată lumea

Necazurile se țin în lanț pentru Prințul Paul de România. Căutat de poliție de peste un an, acum se pare că ar urma să rămână și fără copil. Decizia a fost luată de Prințesa Lia, care și-ar fi chemat soțul urmărit în fața instanței pentru a obține custodia micuțului prinț Carol Ferdinand, nășit chiar de Traian Băsescu. Cum s-a ajuns în această situație?

Se pare că decizia de a obține custodia micuțului Carol Ferdinand vine după ce Prințesa Lia și-ar fi dorit să plece pentru o perioadă din România, au dezvăluit surse apropiate acesteia.

Prințul Paul de România fără copil? Decizia luată de Prințesa Lia

Dar acest lucru a fost imposibil din pricina faptului că trecerea frontierei poate fi efectuată doar cu acordul tatălui, cel căutat de polițiști după ce a fost condamnat pentru fapte de corupție.

Alături de Paul de România, ar fi fost citată și Autoritatea Tutelară, care, teoretic, se va asigura că drepturile micuțului Carol Ferdinand vor fi respectate.

Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand, au fost evacuați din vila de lux din Capitală, deoarece nu ar mai fi plătit ratele bancare. A ajuns la această situație din cauza evenimentelor neplăcute cu care se confruntă familia regală în ultimii ani.

Vila de lux în care locuiau Prințesa Lia și fiul ei Carol Ferdinand se află într-o zonă bună a Capitalei. Este vorba de o locuință în Centrul Vechi al Bucureștiului. Cu toate acestea, există informații că banca ar fi vândut deja locuința. Mai mult, de vreme bună, Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand ar locui în prezent un hotel de patru stele din nordul Capitalei.

Prințesa Lia și micul prinț Carol Ferdinand, evacuați din vila de lux din Capitală

S-a întâmplat încă de la începutul lunii iulie 2021. Atunci, Printesa Lia şi fiul ei și al lui Paul de România, micuțul Carol Ferdinand, au fost evacuati din casă. au pierdut vila de lux din centrul Capitalei după ce Prințesa Lia nu a mai putut plăti ratele la locuință.

Prinţul Paul a fugit din ţară chiar înainte să fie condamnat la la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa şi este acum dat în urmărire internaţională.

Mai exact, pe 18 decembrie 2020, Prinţul Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare. S-a întâmplat după ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa.

Prințesa Lia a declarat, imediat după fuga Prințului Paul, că are încredere în soțul ei, chiar dacă este o perioadă dificilă pentru familia sa.

„Eu sunt româncă şi eu sunt tare. Am totală încredere în soţul meu”, a afirmat Prinţesa Lia, pentru România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: