Redactia.ro
Home » Știri » Prințul William și Kate Middleton, în ipostaze tandre, în văzul tuturor! Imaginea care a făcut furori în rândul fanilor

Prințul William și Kate Middleton, în ipostaze tandre, în văzul tuturor! Imaginea care a făcut furori în rândul fanilor

GALERIE FOTO (3) ducii de cornwall

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, însă sunt rare ocaziile în care apar în public în ipostaze tandre. De cele mai multe ori, cei doi merg unul lângă celălalt, fără a-și atinge brațele. Cu ocazia turului din Caraibe, care a avut loc în primăvara anului 2022, au făcut o excepție, iar imaginile sunt unele adorabile.

Prințul William și Kate Middleton, gest de afecțiune în public

Prințul William și Kate Middleton au fost într-o formă de zile mari în timpul recentului lor turneu în Caraibe, arătând câteva semne publice de afecțiune. Cuplul regal, care s-a căsătorit în 2011 și are astăzi trei copii împreună, a fost văzut atingându-se afectuos și chiar ținându-se de mână. Pentru că acest lucru este departe de modul în care perechea se comportă de obicei în public, mulți fani regali și experți deopotrivă au observat gestul și s-au declarat încântați.

ducii de cornwall
Ducii de Cornwall sunt căsătoriți de 11 ani

Un expert în limbajul trupului sugerează că ducele și ducesa de Cornwall s-au comportat precum doi îndrăgostiți obișnuiți și mai puțin ca două figuri din înalta societate, reci și foarte formale.

Ce trădează limbajul corporal al ducilor de Cornwall

Dacă ne uităm la limbajul corporal al altor membri ai regalității europene, ne punem întrebarea: „De ce sunt membrii Casei Regale britanice atât de reticenți în a-și manifesta afecțiunea public. Pentru membrii familiei regale din Marea Britanie pare să existe convingerea că gesturile afectuoase și deschis romantice vor deteriora impresia asupra regalității”, a spus James. Expertul în limbajul trupului este de părere că manifestarea semnelor de afecțiune în public ar putea, de fapt, să-i ajute să-și sporească carisma în fața britanicilor și nu ar diminua cu nimic impresia pe care aceștia o formează în mintea cetățenilor.

ducii de cornwall
Ducii de Cornwall nu obșnuiesc să-și manifeste afecțiunea în public

Un alt expert în limbajul trupului și astrolog, Inbaal Honigman, și-a exprimat părerea despre legătura trainică dintre ducii de Cornwall. „De obicei, ochii lor privesc în aceeași direcție, ceea ce este semnul unei uniuni fantastice”, a declarat ea pentru Express. „Ducii sunt hotărâți să își atingă obiectivele împreună. Sunt uniți în misiunea lor comună, ca și cuplu și ca membri ai familiei regale”, a completat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: