Redactia.ro
Home » Monden » Problemele de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățesc. Familia sa, tot mai îngrijorată pentru artistă

Problemele de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățesc. Familia sa, tot mai îngrijorată pentru artistă

În urmă cu două săptămâni, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze concertele din cauza unor probleme de sănătate. Starea sa a fost descrisă drept „sensibilă”, motiv pentru care artista și-a luat o perioadă de repaus, în care se va concentra să se pună din nou pe picioare. Ultimele vești despre ea nu sunt tocmai favorabile, iar problemele sale se pare că se înrăutățesc.

Problemele de sănătate au determinat-o pe Celine Dion să-și amâne concertele

În vârstă de 53 de ani, Celine Dion se numără printre cele mai iubite artiste din industria muzicală. Vocea sa mirifică, precum și eleganța cu care a urcat mereu pe scenă, au ajutat-o să cucerească inimile fanilor săi. După ultimele evenimente din viața cântăreței, toată lumea este îngrijorată pentru sănătatea sa. Și-a anulat câteva spectacole, iar informațiile recente despre ea arată că nu va putea să urce prea curând pe scenă.

„Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin … Vreau să depășesc această situație cât mai repede”, a comunicat Celine Dion în acel moment.

Problemele de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățesc

De atunci, starea de sănătate a artistei se pare că s-a agravat. Ceea ce la început s-a crezut că este doar o problemă de sănătate minoră, provocată de oboseală și stres, s-a dovedit în cele din urmă o situație destul de complicată. Surse apropiate lui Celine Dion au relatat detalii neașteptate despre cântăreață, care i-au îngrijorat teribil pe fanii acesteia.

Conform spuselor acestora, artista întâmpină mari probleme la nivelul picioarelor. Deplasarea i-a devenit aproape imposibilă, iar durerile sunt greu de suportat. Cel mai grav este că a pierdut foarte mult în greutate, semn că perioada de refacere va fi una prelungită. Chiar dacă își dorește să revină cât mai curând pe scenă și să își facă publicul fericit, acest lucru nu va fi posibil prea curând.

Aceleași surse au vorbit despre o absență îndelungată, care a ar putea dura chiar și un an dacă Celine Dion nu își revine.

„Nu mai poate să se ridice din pat, să se miște sau să meargă. Ea suferă de dureri la gambe și la picioare care o paralizează. Este foarte slăbită și a slăbit mult.

O boală care ar putea dura mult timp până să se recupereze. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, poate fi necesar să ia o pauză câteva luni sau chiar un an. Pentru că simptomele sunt mai îngrijorătoare decât se aștepta’., au relatat surse apropiate artistei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: