Redactia.ro
Home » TV » Producătorii „Survivor”, acuzații grave din partea telespectatorilor: «Noi de ce votăm»

Producătorii „Survivor”, acuzații grave din partea telespectatorilor: «Noi de ce votăm»

survivor

Fanii emisiunii Survivor România și-au exprimat indignarea față de ultima ediție a show-ului și au adus acuzații grave la adresa trustului care produce celebra emisiune în Republica Dominicană. Fanii au adus acuzații de fraudare a voturilor. Astfel de nemulțumiri au mai fost exprimate în trecut, dar de data aceasta telespectatorii au prezentat dovezi concrete pentru a-și susține acuzațiile. Numeroase persoane au folosit platformele online pentru a posta mesaje care pun într-o lumină defavorabilă producătorii și echipa Survivor România. Iată detaliile!

Producătorii Survivor România au primit acuzații grave din partea fanilor emisiunii

Ultima ediție a emisiunii Survivor România a lăsat un gust amar în rândul fanilor, în special în urma episodului eliminării desfășurat în Republica Dominicană. Publicul a participat activ prin vot pentru a-și susține concurenții preferați.

Cu toate acestea, mulți dintre cei care au trimis mesaje de vot pentru cei trei concurenți în pericol de eliminare au avut parte de o surpriză neplăcută. Voturile lor nu s-au înregistrat, în ciuda îndeplinirii tuturor cerințelor și condițiilor. Revoltați de această situație, telespectatorii acuză acum Pro TV de manipularea rezultatelor voturilor și aduc imagini care să sprijine acuzațiile pe care le-au formulat.

„Am trimis vot Andrei, după ce s-a anunțat «start vot». De ce am primit mesajul asta??? Noi de ce votam???”, a scris un internaut, pe pagina oficială de Facebook Survivor România. „Eu am votat Andrei și Dan și la niciunul dintre voturi n-am primit nimic, nicio confirmare!”, a completat un alt internautp, la fel de dezamăgit.

Ștefania Stănilă a fost eliminată în cea mai recentă ediție a Survivor România

Cea mai recentă etapă a emisiunii Survivor România a adus o nouă eliminare, reducând numărul concurenților la doar șase. În seara precedentă, unul dintre ei a părăsit competiția.

În cursa pentru eliminare au intrat Ștefania Stănilă, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Nominalizarea lui Ștefania a fost făcută de către deținătorul colanului de imunitate, Dan Ursa, în timp ce ceilalți doi au fost aleși în urma unei decizii a tribului. După ce telespectatorii și-au exprimat voturile, a devenit clar că Ștefania Stănilă a fost concurenta eliminată, chiar înaintea marelui final al săptămânii.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini