Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 8 martie 2024: Ninsori la munte și ploi în restul țării

Prognoza meteo 8 martie 2024: Ninsori la munte și ploi în restul țării

Prognoza meteo 8 martie 2024: Ninsori la munte și ploi în restul țării

Cu Ziua Femeii apropiindu-se cu pași rapizi, mulți se întreabă ce vreme ne rezervă această zi specială. Conform ultimei prognoze meteorologice, vremea se menține rece și schimbătoare în majoritatea regiunilor, cu ninsori în munți și ploi răspândite în restul țării.

Ninsori la munte și ploi în restul țării

Potrivit meteorologilor, Carpații Occidentali și Meridionali vor fi acoperiți de ninsori, în timp ce în centrul și sudul țării vor avea loc ploi, iar în unele zone izolate și trecătoare precipitații mixte. În București, cerul va fi predominant noros, iar șansele de ploaie sunt reduse.

Temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru această perioadă, cu maxime între 4 și 11 grade Celsius și minime între -3 și 7 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat în cea mai mare parte a țării, cu intensificări pe litoral și în sudul Banatului, potrivit RTV.

Prognoza meteo în weekend

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul săptămânii, vremea pare să se îmbunătățească ușor. Sâmbătă, se așteaptă cer variabil și temperaturi în creștere față de ziua precedentă. Duminică, vremea se va încălzi, devenind chiar caldă în unele regiuni, cu cer predominant senin și posibile ploi slabe în zonele de munte.

Cu toate acestea, indiferent de condițiile meteorologice, Ziua Femeii trebuie să fie o zi de sărbătoare și bucurie. Este important să fim pregătiți pentru schimbările de vreme și să ne bucurăm de momente frumoase alături de persoanele dragi.

 

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: