Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Ger năprasnic în toată țara. Temperaturi resimțite de – 24 de grade

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Ger năprasnic în toată țara. Temperaturi resimțite de – 24 de grade

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în ziua aceasta. Iată de ce temperauri vom avea parte, după o răcire semnificativă.

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Cum va fi vremea în țara noastră

Meteorologii anunță o schimbare drastică de temperatură. Acestea vor scădea brusc și pe timpul nopții vom întâlni valori de – 14 grade. Și pe timpul zilei termometrele vor arăta temperaturi mult mai mici. Față de ziua precedentă, diferențele de temperatură pot fi chiar mai mari de 10 grade Celsius. Vine gerul din nou, așadar să vedem cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca.

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Cum va fi vremea în București

Sunt șanse mari să ningă în București. Sunt două coduri galbene valabile în Capitală până vineri la ora 12. Unul este de vânt puternic și celălalt de ninsoare. Seara se vor înregistra – 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Codul galben de vânt și ninsoare/gheață este valabil și în Constanța, până vineri la ora 12. Vântul va sufla cu 35 de km/h și se poate înteți. Seara se vor înregistra – 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Și în Brașov este valabil același cod galben ANM.  Vântul va sufla cu 32 de km/h, iar probabilitatea de precipitații este de 60 %, temperatura resimțită va fi de – 15 grade Celsius, chiar dacă termometrele vor arăta – 8 grade Celsius. Va fi ger pe timpul nopții, când se vor înregistra – 14 grade Celsius. Temperatura resimțită va fi de – 19 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

Vor fi – 9 grade Celsius pe timpul zilei în Iași, dar temperatura resimțită va fi mult mai mică și anume de – 21 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt de 55 %. Noaptea vor fi – 12 grade, dar resimțite vor fi, de fapt, – 24 de grade Celsius. Și aici este în vigoare codul galben.

Prognoza meteo ANM 12 februarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Vor fi între – 12 și – 8 grade Celsius în Constanța, după cum arată meteorologii. Codurile galbene de vânt și ninsoare sunt valabile și aici. Vântul va bate cu 35 de km/h.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: