Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Cum va fi vremea în minivacanța românilor

Prognoza meteo pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Cum va fi vremea în minivacanța românilor

Prognoza meteo pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Cum va fi vremea în minivacanța românilor

Prognoza meteo pentru 30 noiembrie și 1 decembrie. Iată cum va fi vremea în minivacanța românilor!

Sfântul Andrei aduce vreme caldă, dar și precipitații mixte în zonele montane

Sfântul Andrei este marcat de temperaturi mai calde în cea mai mare parte a țării, dar în zonele montane, vestul, nordul, centrul și estul țării vor exista precipitații mixte, iar în restul țării vor predomină ploile. De asemenea, există riscul formării ceții și condiții de polei.

Prognoza meteo pentru 30 noiembrie

În noaptea de 30 noiembrie, temperaturile vor scădea semnificativ, ajungând sub mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. Minimele vor fi preponderent negative, cu valori între -10 și 0 grade Celsius. Cerul va fi în general variabil, cu înnorări la munte și în centrul țării, unde izolat pot apărea ninsori slabe. Vântul va fi slab și moderat, cu ușoare intensificări pe creste, iar ceața va apărea izolat.

Vremea în București 

În București, vremea va fi rece, cu cer mai mult senin și vânt slab și moderat. Temperatura minimă va atinge -5…-2 grade Celsius, iar spre sfârșitul intervalului se prevăd condiții de ceață.

Prognoza meteo pentru 1 decembrie

Pe 1 decembrie, vremea se va încălzi semnificativ, iar temperaturile vor depăși mediile multianuale. Cerul va fi noros în regiunile intracarpatice, nord-est și la munte, cu posibile precipitații sub formă de ploaie în zonele joase și mixte în zona montană. În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi în general între 8 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade.

Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul săptămânii, vremea se va răci în toată țara, cu precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare în anumite regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 10 grade, iar cele minime vor coborî la -11 și 4 grade. Bucureștiul va înregistra o scădere semnificativă a temperaturilor, cu posibile ploi și vânt moderat.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: