Redactia.ro
Home » Știri » Program Kaufland de Revelion. Orarul pentru 31 decembrie 2021, 1 și 2 ianuarie 2022

Program Kaufland de Revelion. Orarul pentru 31 decembrie 2021, 1 și 2 ianuarie 2022

Perioada sărbătorilor de iarnă este una deosebit de aglomerată, în special pentru supermarketurile din România. Pregătirile pentru Crăciun și Revelion au început din timp, precum și cumpărăturile necesare pentru aceste zile. După cum este obiceiul în fiecare an, în zilele de sărbătoare programul de funcționare al magazinelor este unul diferit față de cel normal, așa că reprezentanții celor mai importante lanțuri de supermarketuri din țară au anunțat din timp orele la care românii le pot trece pragul.

Kaufland a anunțat că pentru Revelion, programul de funcționare al magazinelor va fi unul care le va permite românilor să-și facă din timp cumpărăturile. După ce în zilele de după Crăciun nu au existat modificări la orarul obișnuit, pentru ultima zi din 2022 magazinele vor funcționa diferit.

Majoritatea magazinelor vor avea un program mai scurt în ultima zi din 2021, 1 ianuarie 2022 va fi zi liberă, iar în ziua de 2 ianuarie va exista tot un program cu ore reduse.

Program Kaufland de Revelion. Orarul pentru 31 decembrie 2021, 1 și 2 ianuarie 2022

Mai exact, pe 31 decembrie acestea își vor începe programul la ora 7:00/7:30 și îl vor încheia la 17:00/18:00. Aceste ore diferă de zona din România în care sunt amplasate supermarketurile, așa că este recomandat ca programul să fie verificat înainte cu locația din orașul dumneavoastră. Chiar dacă diferența de ore nu este una foarte mare, atunci când vine vorba de ultimele cumpărături din an, chiar și o jumătate de oră în plus poate face diferența pentru o persoană foarte ocupată.

Kauflat își închide ușile în ziua de 1 ianuarie 2022, după cum s-a întâmplat și în ziua de Crăciun. Astfel, românii sunt sfătuiți să își achiziționeze suficiente produse pentru această zi.

Pentru ziua de 2 ianuarie supermarketurile Kaufland vor avea din nou un program mai scurt, care va începe la ora 9:00 și se va încheia la 18:00, precum în ultima zi din an.

Activitatea după orarul obișnuit, 7:00-22:00 va fi reluată din 3 ianuarie 2022, iar din acel moment nu vor mai exista modificări pentru următoarele săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: