Redactia.ro
Home » Monden » Protecția Copilului a mers acasă la Anamaria Prodan, după scandalul cu Reghecampf. Ce au decis în privința lui Bebeto

Protecția Copilului a mers acasă la Anamaria Prodan, după scandalul cu Reghecampf. Ce au decis în privința lui Bebeto

Protecţia Copilului a mers, miercuri, la locuința Anamarieri Prodana, în urma scandalului în care a fost implicată cu Laurențiu Reghecampf. Se pare că fiul lor, Bebeto, a fost afectat de cele întâmplate.

Protecția Copilului a mers acasă la Anamaria Prodan

Protecția Copilului a mers, în cursul zilei de miercuri, acasă la Anamaria Prodan, unde locuieşte împreună cu fiul ei, Bebeto. Reprezentanții instituției au vrut să investigheze starea emoțională a lui Laurențiu Reghecampf Jr. Se pare că actele de violență ale părinților, l-au afectat pe copil. Acesta ar fi asistat la câteva replici usturătoare dintre impresară și antrenor.

Conform Playsport.ro, Bebeto ar urma să intre sub supravegherea unui psiholog. DGASPC Ilfov a confirmat vizita efectuată la Anamaria Prodan. „Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, se arată în răspunsul oferit de reprezentanții de la Protecția Copilului pentru sursa citată.

Ce spunea Anamaria Prodan despre Bebeto, după cearta cu Reghe

Anamaria Prodan nu a vrut să vorbească despre implicarea DGASPC Ilfov în scandalul cu pricina. Celebra  impresară a rugat reprezentanții tuturor instituțiilor publice să nu emită nicio declarație care să îi afecteze copilul tulburat din pricina evenimentelor scandaloase. Reamintim că, Anamaria Prodan și încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, au pornit un incident violent în fața casei impresarei. Cei doi s-au lovit și și-au aruncat cuvinte grele. „Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama. Este traumatizat!”, spunea Anamaria Prodan, la scurt timp după scandal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini