Redactia.ro
Home » Știri » Puterile secrete ale zodiilor. Racii vindecă suflete, Leii sunt lideri înnăscuți. Cine este geniul din zodiac?

Puterile secrete ale zodiilor. Racii vindecă suflete, Leii sunt lideri înnăscuți. Cine este geniul din zodiac?

mihai voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a sosit din nou în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse” și a dezvăluit telespectatorilor noi informații interesante despre semnele zodiacale. De această dată, Mihai Voropchievici a explicat care sunt puterile ascunse pe care fiecare dintre noi le deține, în funcție de semnul zodiacal.

Puterile secrete ale zodiilor

Conform numerologului, fiecare nativ zodiacal posedă o calitate specială care îl face diferit față de toate celălalte. Iată despre ce este vorba!

Berbecul, semn de foc, cunoscut pentru determinarea de care dă dovadă în situațiile stresante are darul pasiunii arzătoare. Cu alte cuvinte, toate acțiunile sale sunt caracterizate de implicare și poate deveni deschizător de drumuri pentru cei din jurul său.

Taurii au puterea de a profita de fiecare clipă. Sunt foarte buni organizatori și își gestionează bine resursele. Nu termină sarcinile cu rapiditate, nefiind extrem de agili, însă niciodată nu renunță până când nu obțin rezultatul pe care și l-au dorit.

Gemenii sunt geniile zodiacului, conform lui Mihai Voropchievici. Au o minte foarte ascuțită și sunt extrem de versatili, însă nu oricine poate ține pasul cu energia debordantă pe care o afișează.

Racii aduc alinare celor din jur

Racii au puterea de a aduce liniștea în sufletul celorlalți. Buni ascultători și întotdeauna cu o atitudine calmă și senină, Racii oferă alinare. Cât despre Lei, Mihai Voropchievici susține că ei sunt lideri înnăscuți și au puterea de a mobiliza oamenii, chiar dacă cuvintele pe care le aleg nu sunt dintre cele mai blânde.

Fecioarele au capacitatea de a intui ce rezervă viitorul și sunt nativii zodiacali la care ar trebui să apelăm în situații de criză. Nu se lasă copleșiți de sentimente și reușesc să privească orice eveniment cu obiectivitate.

Balanțele dau dovadă de empatie și adesea oglindesc gândurile și stările persoanei cu care intră în contact. Blânde, Balanțele preferă să rezolve orice conflict prin diplomație, însă pot deveni nemiloase atunci când simt că încrederea le-a fost înșelată.

Latura spirituală a nativilor Scorpion este foarte dezvoltată. Adesea au vise premonitorii pe care nu le înțeleg și stări pe care nu știu cum să le proceseze.

Săgetătorii au capacitatea de a aduce bucurie în sufletele celor din jur. Pur și simplu nu ai cum să fii trist atunci când în apropierea ta se află un Săgetător. Știu cum să se bucure de plăcerile simple ale vieții și reușesc să insufle și persoanelor dragi aceeași stare de bine.

Capricornii au puterea de a schimba lumea întrucât au o voință de neclintit. Nu renunță până când proiectele lor nu se bucură de succes și sunt dispuși să-și sacrifice timpul liber pentru a se dedica profesiei.

Vărsătorii au un mod inedit de a gândi. Sunt nonconformiștii zodiacului

Vărsătorul, semn de aer, are o mare putere de inovație. Creativitatea și gândirea nonconformistă sunt cele două elemente-cheie care îl caracterizează.

Peștii sunt în permanență legătură cu Universul și sunt foarte sensibili la semnalele pe care le primesc. Acest semn zodiacal are o puternică conexiune cu divinitatea și este lipsit de intenții rele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini