Redactia.ro
Home » Știri » Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard. Liderul Rusiei și-a luat adio de la tovarășul său

Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard. Liderul Rusiei și-a luat adio de la tovarășul său

GALERIE FOTO (4) Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard.

Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard. Deși este considerat unul dintre cei mai duri lideri ai lumii, acesta a surprins pe toată lumea când a izbucnit în lacrimi la înmormântarea fostului său bodyguard. Moartea acestuia l-a afectat mult pe Vladimir Putin.

Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard. Liderul Rusiei și-a luat adio de la tovarășul său

Putin, în lacrimi lângă sicriul fostului său bodyguard. Vladimir Putin este cunoscut ca fiind un lider de stat extrem de hotărât și sigur pe acțiunile sale. Recent, acesta a surprins pe toată lumea după ce a apărut cu ochii în lacrimi la înmormântarea fostului său bodyguard. Imaginea cu acesta a făcut înconjurul Internetului, șocându-i pe internauți.

Putin a apărut cu capul sprijinit de sicriul lui Evgheni Zinicev, ale cărui funeralii au fost făcute cu cele mai înalte onoruri. Evgheni Zinicev a fost numit Ministrul Situațiilor de Urgență, iar în urmă cu câteva zile și-a pierdut viața după ce a încercat să salveze viața unui bărbat care căzuse de pe o stâncă. Aflat în apropierea incidentului, Zinicev a reacționat, dar și-a pierdut viața. După ce a aflat că fostul său bodyguard a murit, Putin a spus că este o „pierdere uriaşă”. Sicriul cu trupul neînsuflețit al acestuia a fost acoperit cu steagul Rusiei, iar la înmormântare au fost prezenți atât Vladimir Putin, cât și fostul președinte Dmitri Medvedev.

Afectat de moartea fostului bodyguard, președintele Rusiei și-a sprijinit de două ori capul pe sicriul deschis al lui Zinichev, după care a fost atent cu familia acestuia, prezentându-și condoleanțele văduvei Natalia și fiului ei.

Evgheni Zinicev a murit în timpul unui exercițiu de antrenament

Ministrul rus pentru situații de urgență, Evgheni Zinicev, a murit, miercuri în timpul unui exercițiu de antrenament. În vârstă de 55 de ani, fosta gardă de corp a președintelui Putin și membru al Consiliului de Securitate, a murit în timp ce salva viața unei persoane. Zinicev se afla în regiune pentru a supraveghea exerciții la scară largă și pentru a vizita șantierul unei noi stații de pompieri din Norilsk, dar și sediul unei echipe de căutare.

Zincev a murit la 55 de ani

Circumstanțele morții sale rămân neclare, a declarat presa locală. Șeful rețelei de televiziune ruse RT a declarat că Zinicev a murit încercând să salveze viața unui operator care a căzut de pe o stâncă în timp ce filma. „Zinicev și un cameraman stăteau aproape de marginea unei cornișe. Cameramanul a alunecat și a căzut în apă. Au existat mai mulți spectatori – nimeni nu a avut timp să-și dea seama ce s-a întâmplat înainte ca Ziniceev să se scufunde în apă după persoana care a căzut și s-a lovit de o piatră care ieșea din apă.”, a declarat redactorul-șef al Russia Today.

Conform primelor informații, se pare că operatorul ar fi murit. Ministerul situațiilor de urgență l-a identificat pe cel care filma ca fiind Alexandr Melnik, 63 de ani, un cunoscut regizor rus. „Președintele Putin transmite condoleanțe profunde pentru moartea tragică a lui Evgheni ZinicievAu împărtășit mulți ani de muncă în comun și este o pierdere imensă. Președintele a trimis o telegramă pentru a-și prezenta condoleanțele familiei și prietenilor ministrului”,a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: