Redactia.ro
Home » Monden » Puțini știu asta despre Bogdan de la Ploiești, noua senzație a Youtube-ului. Tânărul are cu ce se lăuda

Puțini știu asta despre Bogdan de la Ploiești, noua senzație a Youtube-ului. Tânărul are cu ce se lăuda

GALERIE FOTO (4) Bogdan de la Ploiesti

Este noua senzatie a internetului! Este vorba de Bogdan de la Ploiesti, spaima lui Jador si a lui Rafaelo! Tanarul de doar 24 de ani le-a luat fata in trending pe Youtube celor cunoscuti drept „Regii Youtube-ului”. Nu numai ca are zeci de milioane de vizualizari, ci si milioane de motive de mandrie.

Bogdan de la Ploiesti are toate motivele sa se simta bine in pielea lui. Internetul i-a adus succesul ca artist, dar si castiguri pe masura. L-a detronat in trendingul Youtube pe Jador, Rafaelo, chiar si pe Dani Mocanu si Florin Salam.

Bogdan de la Ploiesti, noua senzatie a Youtube-ului

Bogdan Marian Aldea – pe numele sau din buletin, artistul cunoscut ca Bogdan de la Ploiesti este noua senzatie cand vine vorba de muzica de petrecere. Videoclipurile lui au reusit sa stranga zeci de milioane de vizualizari intr-un timp record. Astfel, a ajuns peste noapte in topul celor mai apreciati interpreti ai momentului.

Bogdan de la Ploiesti se mandreste cu petrecerile la care face furori. Tanarul se considera un artist al noi generatii de manelisti.

Bogdan de la Ploiesti, putin stiu asta despre el

Pe langa casa de vis, moderna, luminoasa si plina de culoare pe care si-a aranjat-o dupa propriul gust, Bogdan de la Ploiesti se mandreste si cu un dressing de vedeta. Tanarul, insa, se considera modest si spune ca nu are doar imbracaminte de firma, ci si haine deloc scumpe. Spune ca important este sa fie frumoase. Bogdan de la Ploiesti are in palmares si cateva maşini cu mulţi cai putere. Insa alta este adevarata pasiune a tanarului manelist, pe care o are inca de mic.

Orice fan al lui Bogdan de la Ploiesti trebuie sa stie ca interpretul lor preferat este si un impatimit al sportului. Artistul a dezvaluit ca este fost campion național la fotbal, la categoria juniori.

„Viata mea a inceput cu fotbalul in mare parte. Sunt campion national la fotbal, la juniori, cu FC Petrolul Ploiesti. Avem si medalia de aur. Viata mereu ne surprinde, am fost fortat sa aleg muzica, am inceput sa strang niste banuti de acolo. Putin cate putin (…) A fost un talent, la mine in familie nu sunt cantareti. Am ajuns unde mi-am dorit.”, a declarat Bogdan de la Ploiesti, la Acces Direct.

De curand, Bogdan de la Ploiesti a „rupt” Youtube-ul cu piesa ”Fără tine”, pe care tanarul o canta cu Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: