Redactia.ro
Home » Monden » Radu Siffredi, filmat când l-a înjurat pe unul dintre copiii iubitei lui, Oana Matache. Filmarea, publicată de Gina Matache

Radu Siffredi, filmat când l-a înjurat pe unul dintre copiii iubitei lui, Oana Matache. Filmarea, publicată de Gina Matache

Radu Siffredi a fost filmat când l-ar fi înjurat pe unul dintre copiii iubitei lui, Oana Matache, sora cântăreței Delia. Filmarea a fost făcută publică de Gina Matache, care este mama celor două vedete, Delia și Oana Matache. Iată detalii!

Radu Siffredi, filmat când l-ar fi înjurat pe unul dintre copiii iubitei lui, Oana Matache. Filmarea, publicată de Gina Matache

Radu Siffredi a fost surprins când l-ar fi înjurat pe unul dintre copiii Oanei Matache, după ce acesta se trezise. S-ar fi întâmplat în actualul apartament în care cei patru locuiesc, adică Oana Matache, Radu Siffredi și cei doi copii ai acesteia, potrivit Cancan.

„Iar? S-a trezit? Eu cred că nu poate să respire. S-a trezit copilul iarăși, băga-i-aș @#%$^& să îi bag”, ar fi spus Radu Siffredi, după cum s-ar auzi și în clipul video în care apare, conform sursei menționate.

În filmulețul pe care Gina Matache l-a publicat pe Instagram se vede cum Oana Matache abia intrase pe ușă. Imediat, a trebuit să și plece, pentru că unul dintre copii s-a trezit. După ce închide ușa, Radu Siffredi a spus acele cuvinte.

Foto: captură video Instagram / Gina Matache

Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi ar fi agitat spiritele în familie. Se pare că mama acesteia este foarte nemulțumită de alegerea fiicei și susține că face tot ce-i stă în putință pentru a-i deschide ochii și a o face să conștientizeze că Radu Siffredi nu este alegerea potrivită.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, au fost cuvintele Ginei Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: