Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, primele declarații după accidentul de la Pasajul Unirii: „Persoana în stop cardio-respirator a decedat”

Raed Arafat, primele declarații după accidentul de la Pasajul Unirii: „Persoana în stop cardio-respirator a decedat”

Raed Arafat, primele declarații după accidentul de la Pasajul Unirii

Raed Arafat a oferit primele declarații după accidentul de la Pasajul Unirii. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a confirmat decesul persoanei care a suferit un stop cardio-respirator. Iată detaliile!

Raed Arafat, primele declarații după accidentul de la Pasajul Unirii

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a făcut primele declarații după accidentul produs lângă Pasajul Unirii, unde un autocar cu pasageri de naționalitate greacă a intrat într-un limitator de înălțime ce nu-i permitea trecerea. Șeful DSU a confirmat că dintre cele patru persoane imobilizate, persoana care se afla în stare gravă, suferind un stop cardio-respirator, a decedat:

„Din păcate a fost un accident destul de grav, au fost mobilizate echipaje SMURD, de la poliție și de la Jandarmerie. Numărul total de persoane transportate la spital este de 22. Persoana în stop cardio-respirator a decedat, din păcate. Mai avem o altă persoană grav rănită la spital. Persoanele celelalte au fost duse la hotelul unde urmau să fie cazați”, a declarat Raed Arafat, potrivit wall-street.ro.

Șeful DSU a explicat public că victimele au fost transportate la Spitalul Universitar, Spitalul Floreasca și la Spitalul Bagdasar- Arseni. Pasagerii care nu au suferit răni au fost transportați la hotelul la care urmau să fie cazați în excursia din România.

Raed Arafat a dezvăluit faptul că a luat legătura cu Ambasada Greciei în România și că „urmează să fie aduși translatori la hotelul unde sunt cazați turiștii greci, precum și la spitale unde sunt internate persoanele rănite”, conform sursei citate.

Accident grav la Pasajul Unirii

Accident extrem de grav la Pasajul Unirii. Un autocar s-a izbit de limitatorul de înălțime după ce șoferul autocarului nu a sesizat indicațiile rutiere. În urma incidentului, mai multe persoane au rămas blocate, iar patru dintre ele se află în stare gravă.

Prefectul Bucureștiului, Toni Greblă, a declarat că ușa din fața autocarului s-a blocat și câteva persoane au fost extrase din autoturism cu ajutorul celor de la descarcerare. Acesta a mai spus că nicio persoană nu se află în stare foarte gravă, dar că acestea vor fi transportate la spital. Toate unitățile spitalicești din București se află în alertă, iar medicii sunt pregătiți să-i primească pe cei care au fost implicați în acest accident tragic. Victimele de naționalitate greacă, aflate la vârsta adolescenței, sunt resuscitate de către echipajele de salvare sosite la fața locului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: