Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu a dezvăluit câți bani dă lunar pe haine. „Am această demență…”

Raluca Bădulescu a dezvăluit câți bani dă lunar pe haine. „Am această demență…”

Pentru Raluca Bădulescu, hainele reprezintă un aspect important al vieții sale, așa că este un lucru de așteptat ca sumele investite de aceasta în garderobă să fie unele impresionante. Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” recunoaște însă că are o mică problemă atunci când vine vorba de achiziționarea pieselor vestimentare, deoarece nu știe niciodată când să se oprească.

Femeile de pretutindeni își doresc o garderobă generoasă, care să le permite să realizeze fel și fel de ținute. Raluca Bădulescu se numără însă printre reprezentantele sexului frumos care nu au nicio limită atunci când vine vorba de haine. Vrea să aibă cât mai multe și mereu găsește ceva care să-i atragă atenția, așa că contul său de economii are mereu de suferit din această cauză.

Raluca Bădulescu a dezvăluit câți bani dă lunar pe haine. „Am această demență…”

Jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a recunoscut cu sinceritate că cea mai mare parte a veniturilor sale lunare se duc pe haine. Iubește să aibă piese vestimentare noi, iar atunci când nu are bani suficienți, se găsesc mereu resurse pentru această plăcere a ei.

„Este și în ADN-ul meu să mă îmbrac frumos, de unde rezultă că aproape toți banii pe care îi am se duc sută la sută în zona asta! Cheltuiesc tot, plus ce nu am. Asta este povestea vieții mele, și ce nu am cheltuiesc pentru haine! Își mai vinde lumea câte o geantă, câte ceva, eu vreau să cumpăr tot, eu vreau să am tot, am această demență de nebuni!”, a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru cancan.ro.

A avut parte de o copilărie fericită și de susținerea părinților

Chiar dacă acum se bucură de prosperitate materială și-și permite să-i facă aceste plăceri, Raluca Bădulescu recunoaște că situația nu a fost mereu așa pentru ea. S-a născut într-o familie modestă, iar bugetul nu includea asemenea răsfățuri, mai ales că trăiau în vremea comunismului.

Părinții vedetei au făcut însă tot posibilul să le asigure copiilor un viitor cât mai frumos. Raluca și sora sa s-au bucurat de dragoste și susținere, dar și de exemple demne de urmat atunci când au devenit adulți. Au învățat ce este munca, perseverența și respectul, iar jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le este recunoscătoare celor care i-au dat viață pentru felul în care au crescut-o.

„Vizavi de părinții mei, eu nu pot decât să le mulțumesc și să spun, după atâția ani de zile, că sunt în continuare copilul lor, deși am aproape 47 de ani. Noi am copilărit pe vremea lui Ceaușescu, am făcut liceul și facultatea după Revoluția din 1989 și nu aveam o sumă fixă, o alocație, ca acum, adică nu ni se aloca o anumită sumă de buzunar, pe săptămână/lună.

Însă, întotdeauna ne-au îndeplinit dorințele, în măsura decenței, și întotdeauna ne-au încurajat să învățam și să muncim, să învățam să ne câștigam singure existența, atât eu, cât și sora mea. Ne-au sprijinit, ne-au ajutat și ne-au îndreptat întotdeauna pașii atunci când am avut nevoie de ei”, susține vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: