Redactia.ro
Home » Știri » Raluca Bădulescu și-a arătat complet picioarele, la 47 de kg. Cum se menține așa suplă deși nu „prea” face sport

Raluca Bădulescu și-a arătat complet picioarele, la 47 de kg. Cum se menține așa suplă deși nu „prea” face sport

GALERIE FOTO (4) Raluca Bădulescu și-a arătat complet picioarele, la 47 de kg. Cum se menține așa suplă deși nu „prea” face sport

Raluca Bădulescu a slăbit foarte mult, iar acest lucru poate fi observat cu ușurință de oricine deoarece acum are o siluetă extrem de suplă. Iată cum arată aceasta în pantaloni scurți, arătându-și astfel complet picioarele. Cum se menține așa deși nu „prea” merge la sala sport, susține ea.

Raluca Bădulescu și-a arătat complet picioarele, la 47 de kg. Cum se menține așa suplă deși nu „prea” face sport

Raluca Bădulescu are 47 de ani și 47 de kilograme. La așa siluetă, așa ținută. Jurata „Bravo, ai stil!” a îmbrăcat pantaloni nu scurți, ci foarte scurți la un eveniment monden din București.

Per total, culorile au fost mai degrabă neutre: o jachetă albă, o bustieră argintie, strălucitoare și pantaloni negri. În picioare, aceasta a avut botine cu toc, albe. Picioarele ei lungi și subțiri s-au putut observa cu ușurință prin ciorapii transparenți.

Foto: captură Instagram / raluca.badulescu
Foto: captură Instagram / raluca.badulescu
Foto: captură Instagram / raluca.badulescu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Raluca Bădulescu ar fi avut odinioară peste 100 de kilograme, iar acum a ajuns la jumătate din această greutate. Ea a spus că se simte așa cel mai bine, într-un interviu pentru Click!.

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras! E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și tocmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi! Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la „Bravo, ai stil”. Am prins de la „Bravo, ai stil” pasiunea asta.

De doi ani de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci, m-am apucat de regim! Merge mai greu regimul pentru că la 50 de ani nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare mult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: