Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă a născut. Ce nume special va purta cea de-a treia fetiță a vedetei

Raluca Pastramă a născut. Ce nume special va purta cea de-a treia fetiță a vedetei

GALERIE FOTO (2)

La doar două zile după ce a devenit, oficial, soția lui Ibrahim, Raluca Pastramă a născut. Fosta soție a lui Pepe a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Ce nume special au ales cei doi pentru fiica lor?

Raluca Pastramă a născut o fetiță

În weekend trăia emoțiile oficializării relației sale cu Ibrahim, iar acum își strânge în brațe cea de-a treia fetiță. Raluca Pastramă i-a dat naștere unei fetițe chiar în dimineața aceasta. Anunțul a fost făcut chiar de către tatăl fetiței sale. ”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Ce nume special va primi fetița Ralucăi Pastramă

După cum a anunțat chiar soțul Ralucăi Pastramă, micuța va primi numele de Maryam. Fanii au avut surpriza să vadă, totodată, și prima fotografie cu micuța. Mândru și fericit, Ibrahim s-a fotografiat ținându-și fiica în brațe.

După cum era de așteptat, fotografia a stârnit nenumărate mesaje de felicitare din rândul fanilor internauți.

Prima fotografie cu micuța Maryam

Culmea, în urmă cu doar câteva zile și Pepe, fostul soț al Ralucăi Pastramă, devenea tată a treia oară. Iubita lui, Yasmine, a adus pe lume un băiețel.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: