Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Pastramă s-a recăsătorit! Cine au fost nașii? Sunt și ei cunoscuți

Raluca Pastramă s-a recăsătorit! Cine au fost nașii? Sunt și ei cunoscuți

GALERIE FOTO (4)

Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru a treia oară. Ceremonia a avut loc în weekend, iar nașii fostei soții a lui Pepe au fost chiar Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele.

Raluca Pastramă s-a recăsătorit

Weekend plin de emoții pentru fosta soție a lui Pepe! Cu doar câteva săptămâni înainte să devină din nou mamă, Raluca Pastramă și-a oficializat relația cu iubitul său, Ibrahim. Cununia a fost una discretă, strângând laolaltă doar familia și prieteni apropiați. Cât despre nași, Raluca și Ibrahim i-au ales pe Gabriela Firea și pe soțul ei, Florentin Pandele, pentru a le fi nași spirituali.

De altfel, cei care au dat vestea, au fost chiar nașii. Ministrul Familiei și egalității de șanse a postat pe contul personal de Facebook un mesaj pentru însurăței. “Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!  ”, a scris nașa Gabriela Firea pe Facebook.

Ce ținute au îmbrăcat nașa și fina

Frumoasa mireasă a îmbrăcat și de data aceasta o rochie albă, însă a fost una de maternitate, dat fiind faptul că sarcina Ralucăi este una destul de avansată. Cu bucle lejere și un machiaj discret, Raluca  a avut o apariție elegantă și feminină.

La fel de stylish a fost și Gabriela Firea, care a purtat o rochie semnată de Dana Budeanu. Într-o nuanță de burgundiu și cu inserții argintii, metalice, rochia a fost extrem de apreciată în mediul online. Zeci de internauți au felicitat-o pe nașă pentru alegerea vestimentară.

Amintim că Raluca Pastramă l-a cunoscut pe Ibrahim la câteva luni de la divorțul de Pepe. Cei doi urmează să devină părinții unui băiețel în câteva săptămâni. Raluca este mamă și a două fetițe, provenite din mariajul cu artistul Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: