Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Bădescu, declarații despre severitatea tatălui. Mărturisiri din copilărie

Ramona Bădescu, declarații despre severitatea tatălui. Mărturisiri din copilărie

Ramona Bădescu își va oficializa relația cu bancherul sicilian. Vedeta va face nuntă și botez în aceeași zi

Ramona Bădescu este acum o femeie împlinită. Vedeta are un copil superb și o căsnicie de vis. Nu mulți știu însă cum a fost copilăria ei și ce sacrificii a făcut pentru a deveni un model de succes. Iată ce declarații a făcut vedeta despre tatăl ei. Cum se comporta bărbatul cu ea.

Tatăl Ramonei Bădescu, un părinte foarte sever

Ramona Bădescu a fost invitată în cadrul emisiunii jurnalistei Denise Rifai. Aceasta a primit o întrebare legată de copilăria sa și de părinții săi. Vedeta a povestit că tatăl ei a fost un părinte foarte sever iar cuvântul lui era literă de lege. Ramona Bădescu a spus ca datorează tot ce a reușit în carieră părinților ei. Ea a recunoscut că bărbatul a „altoit-o” de câteva ori, dar niciodată fără motiv.

Datorez totul familiei mele, tatălui meu.(…) Era foarte sever, foarte dur, se uita la mine și zicea: „păi, de ce?”, făceam efectiv pe mine de frică. Un om sever cu principii, dar care m-au ajutat foarte mult în viață pentru că mi-am creat o rigiditate a mea și a felului meu de a fi. M-au creat (n.r principiile) o persoană demnă, o persoană care să nu meargă pe scurtături, să lupt pentru ceea ce am.(…). Tata era foarte sever, cred că în viața lui m-a altoit de vreo 2-3 ori, dar și cu un sens, nu așa că îi venea lui.

Acum, când era mai în vârstă, îl simțeam pe tata că ar fi avut nevoie să îl îmbrățișez, să îi spun: „tati, te iubesc, îmi e dor de tine!”. Mi-a fost foarte greu, dar în ultimii ani, când mă simțeam mai matură, am început să îi spun, să îl îmbrățișez și să îl pup. Mi-aș fi dorit să fie asta și când eram mai mică, dar când ne vom reîntâlni acolo sus, îți jur, tati, că o să te țin numai în brațe.„, a spus Ramona Bădescu.

Tatăl Ramonei Bădescu s-a stins din viață în urmă cu un an

În urmă cu un an, tatăl Ramonei Bădescu a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul avea 89 de ani. Tatăl Ramonei Bădescu a fost un inginer cunoscut în industrie. Cristel Bădescu a ajuns la spital iar medicii l-au testat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta se afla într-o stare foarte gravă, iar în ciuda eforturilor pe care medicii le-au depus, bărbatul s-a stins din viață.

”Ieri dimineață s-a stins tata, cuvintele nu pot exprima durerea imensă pe care o lasă în urma lui tata pentru mine, pentru fratele meu cât și pentru mama dragă care i-a stat alături 63 de ani cu iubire și devotament. M-a lăsat nu numai un tată minunat ci și un bunic care a fost prezent la nașterea nepotului lui dar și un om extraordinar de apreciat în meseria lui, un om care a construit centrul nou al Craiovei.”, a scris vedeta la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: