Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Bădescu își aduce soțul în România de Crăciun. Nici vorbă de o despărțire

Ramona Bădescu își aduce soțul în România de Crăciun. Nici vorbă de o despărțire

GALERIE FOTO (2)

În ultimele luni s-a zvonit că s-ar fi produs o ruptură între frumoasa româncă și tatăl fiului ei. Ei bine, aceste zvonuri sunt total neadevărate, iar Ramona Bădescu a ținut să lămurească acest aspect. Sărbătorile de iarnă îi găsesc fericiți, împreună în România. Căci da, românca a ținut să fie de Crăciun, în țară, alături de mama, fiul, dar și soțul italian.

Ramona Bădescu își aduce soțul în România de Crăciun

Fiind despărțiți de distanță, cârcotașii au speculat o despărțire în cazul Ramonei Bădescu și al soțului ei de origine italiană. Întrebată fiind despre acest lucru, românca a infirmat zvonurile și a precizat că sărbătorile de iarnă și le vor petrece împreună. Soțul ei urmează să vină în România în câteva zile pentru a le putea fi aproape de Crăciun și Revelion.

”Este prima oară când fac Crăciunul în România, cu fiul meu, așa că voi petrece în stil tradițional, cu Ignazio și mama mea. Pentru mine este este, să zic așa, al treilea Crăciun pentru că eu îl număr în funcție de când a venit pe lume băiețelelul meu. Pe an ce trece Crăciunul este mai interesant pentru că el crește și devine din ce în ce mai interesat de tot ce este în jurul lui”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit viva.ro.

Ramona Bădescu: „Vom găti preparate tradiționale românești”

Vedeta a precizat și că are puține emoții cu venirea soțului ei în țară, dată fiind situația cu pandemia de coronavirus: „De Crăciun sunt aici, în România, așadar, și îl aștept pe Fabio să vină din Italia. Sper să ne întâlnim cu bine pentru că acum este destul de delicată situația în Italia, cu COVID-ul, și sunt dificile călătoriile. De Revelion tot în România vom fi!

Vom găti preparate tradiționale românești, sarmăluțe, dar o să mănânc doar una, de poftă, nu cinci pentru că am 53 de ani și trebuie să am și mai mare grijă la siluetă. Vreau să fiu în formă pentru fiul meu. Cozonac nu fac pentru că este prea multă treabă și prefer să-l cumpăr, dar pregătesc în schimb multe prăjituri. Nu vom avea paste de Crăciun, ar fi și culmea!”, a mai precizat vedeta.

Ramona nu se grăbește să se întoarcă în Italia

Deși soțul ei e stabilit în Italia, Ramona nu se grăbește să se întoarcă acolo. Ea a precizat că vrea să mai petreacă un timp în țara natală, ca fiul ei, Ignazio, să se familiarizeze cât mai mult cu plaiurile mioritice, dar și cu oamenii dragi lui.

Ramona Badescu si fiul ei
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: