Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru divorțează! Asistenta de la ”Neața„ a călcat strâmb?

Ramona Olaru divorțează! Asistenta de la ”Neața„ a călcat strâmb?

GALERIE FOTO (10)

După 3 ani de căsnicie și 5 de relație, focoasa asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani a primit un cadou inedit! Actele de divorț. Blonda și-a strigat iubirea în gura are ori de câte ori a avut ocazia, însă, se pare că asta nu a fost suficient pentru Bogdan. Se zvonește că acesta deja a depus actele de divorț la notar!

Ramona Olaru divorțează după ce în urmă cu 5 luni vorbea despre cât de mult își dorește să devină mămică. Blondina se simțea pregătită să aducă pe lume rodul iubirii dintre ea și Bogdan, însă la câteva luni distanță, asistenta a fost prinsă pe picior greșit.

Imagini compromițătoare cu asistenta de la Neața

Cancan.ro a făcut public un videoclip în care Ramona Olaru era în compania unui alt bărbat, nu soțul ei. Aceasta a coborât din bolidul acestuia. Blonda s-a îndreptat spre mașina sa, care era parcată puțin mai în față și a deschis portbagajul. S-a aplecat și cu tact a căutat printre hainele din mașină. La un moment dat, rochița asistenței i s-a ridicat cu ajutorul ”prietenului„ său.

Ramona Olaru și Victor Slav, relație departe de ochii publicului?

La alte câteva săptămâni distanță, asistenta și-a făcut apariția la un eveniment monden la brațul unui alt bărbat. Se pare Ramona Olaru și Victor Slav au pășit împruenă pe covorul roșu și și-au petrecut seara împreună. Băuturi fine, zâmbete și discuții silențioase.

Ramona Olaru divorțează! Asistenta de la ”Neața„ a călcat strâmb?
Ramona Olaru divorțează! Asistenta de la ”Neața„ a călcat strâmb?

Ramona Olaru, declarații despre Bogdan, soțul său

Asistenta declara în urmă cu ceva timp care este relația dintre ea și Bogdan:
”Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)
Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”.

Oare motivul pentru care cei doi au decis să o ia pe drumuri separate să fi fost aparițiile blondinei în compania altor bărbați, sau faptul că Bogdan nu s-a acomodat cu viața agitată a soției sale?

Ramona Olaru divorțează! Asistenta de la ”Neața„ a călcat strâmb?
Ramona Olaru divorțează! Asistenta de la ”Neața„ a călcat strâmb?

Ramona Olaru și Bogdan, căsătoriți de 3 ani

Cei doi au avut o relație de 5 ani, dintre care 3 de căsătorie. Vacanțe în destinații exotice, distracții în cluburi de fițe cu băuturi rafinate. Cam așa arătau weekendurile celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini