Redactia.ro
Home » Știri » Ramona Olaru trece printr-o nouă despărțire: ”Îmi este greu să îl las”

Ramona Olaru trece printr-o nouă despărțire: ”Îmi este greu să îl las”

GALERIE FOTO (4)

Ramona Olaru trece prin momente din ce în ce mai dificile. În cea de-a doua zi de Crăciun, asistenta de la Antena 1 a dezvăluit un lucru dureros. 

”Îmi este greu să îl las”

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate asistente TV din România. În cea de-a doua zi de Crăciun, Ramona Olaru a fost nevoită să treacă printr-un moment dureros, și anume să se despartă de pisica ei în plină sărbătoare. Astfel, Ramona Olaru a anunțat că va fi plecată în vacanță pentru câteva zile, iar pisica sa va fi lăsată în grija unui prieten drag.

Blondina a mărturisit că îi este greu să își lase animalul de companie în grija altei persoane. Mai mult, asistena TV a povestit că pisica sa a fost singura care a ajutat-o să treacă peste momentele dificile.

„Am ajuns la vârsta la care îmi este greu să îl las pe pisi în grija altcuiva câteva zile, cât eu plec în vacanță. Cred că am o problemă de atașare. Până acum nu am avut această problemă, însă acum conduc cu greu până acolo, așa merg cu 20 la oră ca să treacă timpul mai greu.”, a mărturisit Ramona Olaru.

Ramona Olaru a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii cu pisica sa. Blondina de la Antena 1 a mai precizat că nu vrea să își imagineze cum ar fi viața fără pisica sa. Mai ales că aceasta îi ține mereu companie și că îi ridică moralul în toate momentele dificile.

„Fără pisi viața <<e pustiu>>. Nu știu ce aș face dacă o să se ducă la un moment dat pisi. Când am ajuns așa? De la bătrânețe sigur. Da, prea multă dragoste pentru un animăluț, dar asta este”, a mai spus Ramona Olaru.

 

Ramona Olaru a ajuns pe mâna medicilor

În urmă cu câteva zile, blondina de la Neatza cu Răzvan și Dani a anunțat că a ajuns din nou pe mâna medicilor. Ramona Olaru a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor stomatologi.

Mă duc la dentist. Încerc să vin cât de des pot și cât este de necesar să vin de fiecare dată, a spus Ramona Olaru la InstaStory.

Mai mult, Ramona a trecut prin mai multe probleme de-a lungul timpului. Blondina le-a dezvăluit fanilor, în urmă cu ceva timp, că s-a născut prematur. s17 noiembrie este ziua copiiilor născuți prematur, iar Dani Oțil a ținut să precizeze în cadrul emisiunii pe care o prezintă că este și ziua colegei lui de platou.

”La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit”, a spus Dani în cadrul emisiunii de la Antena 1 unde Ramona Olaru este asistentă.

”Au fot prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Poți să spui că sunt o luptătoare”, a răspuns imediat Ramona Olaru, arîătând cu degetul spre trupul său zvelt.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: