Redactia.ro
Home » Monden » Raoul își conduce mama pe ultimul drum: „Sunt mai sărac ca niciodată. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci”

Raoul își conduce mama pe ultimul drum: „Sunt mai sărac ca niciodată. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci”

GALERIE FOTO (2)

Rareș Cornel Borlea cunoscut ca Raoul trece prin momente grele, după ce mama lui s-a stins din viață. Cântărețul, compozitor, textier, scriitor, dar și actor trece prin momente tragice, fiind nevoit să o ducă pe ultimul drum pe femeia care i-a dat viață. Acesta a anunțat în mod public suferința prin care trece și a transmis un mesaj extrem de emoționant. GALERIE (3)

Raoul trece prin momente tragice

Cântărețul o numea de foarte multe ori pe femeia care i-a dat viață ca fiind „Dumnezeul lui pe pământ”, fapt ce indica iubirea pe care și-o purtau unul altuia. Din păcate, mama artistului s-a stins din viață, iar acum, Raoul trece prin momente de cumpănă și instabilitate emoțională. Acesta a transmis un mesaj emoționant prin  intermediul rețelelor de socializare.

„A PLECAT MAMA…
Sunt mai sărac ca niciodată.
Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă.
Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci.!
TE IUBESC MAMĂ”,
 a fost mesajul postat de Raoul pe pagina personală de Facebook.

Sursa foto: Facebook RAOUL

Raoul, despre relația cu mama sa

Raoul a povestit în nenumărate rânduri faptul că avea o relație specială cu mama lui, dar mai ales faptul că femeia care i-a dat viață la format, dar și că îi seamănă și că i-a moștenit talentul:

„Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moştenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru… îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi. Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune,interpretând live un cântec de o frumuseţea aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, a mai mărturisit cântărețul pe un contul său de socializare, în urmă cu ceva timp, potrivit „spynews.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: