Redactia.ro
Home » Monden » Rapperul Macanache a devenit pentru prima oară tătic! Prima imagine cu nou-născutul

Rapperul Macanache a devenit pentru prima oară tătic! Prima imagine cu nou-născutul

GALERIE FOTO (2) Rapperul Macanache a devenit pentru prima oară tătic! Prima imagine cu nou-născutul
Rapperul Macanache a devenit pentru prima oară tătic! Prima imagine cu nou-născutul. Iată detaliile!

Rapperul Macanache a devenit pentru prima oară tătic

Pe 3 noiembrie 2023, artistul hip-hop Macanache, pe numele său real Bogdan Constantin Dinescu, a trăit un moment deosebit în viața sa, devenind pentru prima oară tătic. Despre acest eveniment important din viața lui, rapperul a ales să împărtășească vestea pe rețelele de socializare, postând o imagine adorabilă cu noul său născut.

Prima imagine cu nou-născutul

Macanache a publicat o fotografie emoționantă, în care îl ține pe micuțul său de mânuță, alături de partenera sa, Diana. Imaginea a fost rapid primită cu entuziasm de către fanii săi, care le-au transmis felicitări și urări de bine artistului și familiei sale extinse.

Sursa foto: Instagram

Deși Macanache a fost mereu discret în privința vieții sale personale, el și partenera sa, Diana, au făcut publică relația lor în 2020, când au decis să se căsătorească civil în plină pandemie. Cei doi formează un cuplu puternic și solid, iar Diana este nu doar iubita lui, ci și managera sa, ocupându-se cu pasiune și dedicare de cariera rappperului.

Cei doi și-au unit destinele în fața nașilor lor, Maria și Mincu Popovici, și astfel au început o nouă etapă a vieții lor împreună. Despre relația lor, Macanache a mărturisit anterior:

„Eu cred că femeile când își aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Probabil a văzut în mine o sclipire și a decis să mă ajute.

Diana e și managerul, și iubita, și impresarul, și confidentul meu, sper ca fiecare să își găsească Diana lui”, spunea Macanache, cu ceva timp în urmă, conform Antena Stars.

Macanache, succes muzical

Pe lângă fericirea din viața personală, Macanache continuă să se bucure de succesul său în muzică. Acesta este apreciat ca artist hip-hop în București, originar din Cartierul Titan, zona Poarta 4 FAUR. S-a lansat în industria muzicală în 2015 cu cântecul „Ăsta sunt eu” și a reușit să-și clădească o carieră solidă în acest domeniu.

Cu o ascensiune constantă în lumea muzicală, Macanache a ajuns să fie un nume cunoscut și respectat în industria hip-hop din România.

În vara anului 2023, Macanache a fost amendat alături de alți artiști cu 1000 de lei la Festivalul Untold de la Cluj, pentru versuri care conțin un limbaj vulgar, alături de Gheboasă și Paraziții.

Astfel, Macanache trăiește acum un moment deosebit în viața sa, devenind tată pentru prima oară. Cu o carieră muzicală în plină ascensiune și o relație frumoasă alături de Diana, noul său rol de tată adaugă o nouă dimensiune fericirii sale. Fanii săi așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se va dezvolta această nouă etapă din viața sa.

Sursa foto: Instagram diana.bechir

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: