Redactia.ro
Home » Știri » RAR, avertisment amuzant pentru șoferi: „Dacă şi tu ai senzaţia că Germania nu are atât de multe bătrânici care merg cu maşinile la piaţă…

RAR, avertisment amuzant pentru șoferi: „Dacă şi tu ai senzaţia că Germania nu are atât de multe bătrânici care merg cu maşinile la piaţă…

GALERIE FOTO (2)

Registrul Auto Român a transmis un mesaj amuzant, dar important pentru șoferii, care-și cumpără mașini din străinătate. În special, Germania. Reprezentanții RAR atrag atenția cu privire la autoturismele achiziționate de la ”bătrâne” din Germania.

Ce au spus reprezentanții RAR

Pentru a nu avea surprize neplăcute atunci când cumpară o mașină second-hand, Registrul Auto Român atrage atenția șoferilor să ceară inspecția tehnică a acesteia, ca să nu aibă surprize. Inspectorii RAR au transmis un mesaj în acest sens.
Dacă și tu ai senzația că Germania nu are atât de multe bătrânici care merg cu mașinile doar până la piață și vrei să faci o achiziție verificată de specialiști, RAR eXpert ar putea fi acel prieten pe care să-l consulți înainte de a da banii pe mașina visurilor„, au trasnsmis reprezentanții Registrului Auto Român pe Facebook.

Mesajul transmis de RAR

Pentru că nu au pregătirea de specialitate necesară, unii cumpărători pot fi ușor induși în eroare de cei care, cu rea credință, pun la bătaie mașini cu defecțiuni ascunse, cu valori nereale ale kilometrajul sau, mai grav, cu probleme de identificare. Acestea din urmă îi pot pune în situația nedorită de a cumpăra un autovehicul pe care să nu îl poată folosi.

Inginerii noștri pot evalua identitatea autovehiculului pe care doriți să-l achiziționați, starea lui tehnică, existența unor reparații neconforme la structura de rezistență sau eventuale intervenții asupra indicatorului de kilometraj.
Pentru a beneficia de aceste servicii, disponibile deocamdată doar la RAR Grivița (sediul central al instituției), puteți face extrem de simplu programare, fie telefonic în call center la numărul 021/9672, fie pe site-ul nostru www.rarom.ro, unde accesați butonul RAR eXpert, aflat pe prima pagină”, se mai arată în mesaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini