Redactia.ro
Home » Monden » Răsturnare de situație la Curtea Regală. Prințul Harry a aflat cine e adevăratul său tată în urma unui test ADN

Răsturnare de situație la Curtea Regală. Prințul Harry a aflat cine e adevăratul său tată în urma unui test ADN

GALERIE FOTO (2) test adn Regele Charles

Anunțurile șocante și teoriile conspiraționiste au înconjurat întotdeauna viața membrilor familiilor regale. În cazul Prințului Harry, zvonurile privind identitatea sa reală au alimentat discuții aprinse și speculații care au durat ani. În ciuda acestora, un test de ADN efectuat cu mult timp în urmă pare să fi oferit claritate asupra originilor sale.

În autobiografia sa „Spare”, Prințul Harry dezvăluie că Regele Charles al III-lea obișnuia să facă glume despre descendența sa. Însă, aceste glume nu au fost niciodată confirmate ca fiind adevărate. În această carte, Prințul menționează o anumită poveste spusă de tatăl său, care sugera că cine știe dacă el este cu adevărat Prințul de Wales sau dacă Charles este cu adevărat tatăl său biologic. O glumă, potrivit Prințului Harry, care a fost percepută ca o ironie amuzantă, având în vedere zvonurile care circulau despre tatăl său.

„Îi plăcea să spună povești, iar acesta era una dintre cele mai bune din repertoriul său. Se termina întotdeauna cu o filosofare… Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Râdea, deși era o glumă remarcabil de nefastă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci, că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”, a scris Prințul Harry, în autobiografia „Spare”.

Prințesa Diana și ofițerul James Hewitt au trăit o frumoasă poveste de iubire

Marea speculație se învârte în jurul posibilității ca ofițerul James Hewitt să fie tatăl biologic al Prințului Harry. Acesta a fost implicat într-o relație cu Prințesa Diana între 1986 și 1991. Cu toate acestea, există divergențe cu privire la cronologia exactă a acestei relații și la momentul în care Prințesa Diana și-a cunoscut iubitul.

Speculațiile s-au amplificat în 1995, când, după un interviu televizat al Prințesei Diana în care vorbea deschis despre infidelitatea în căsnicia cu Charles, o prietenă a ei, Simone Simmons, a afirmat că familia regală a cerut un test de paternitate.

Conform acestor afirmații, testul ADN a arătat clar că Regele Charles este tatăl biologic al Prințului Harry. Cu toate acestea, zvonurile și speculațiile au persistat în ciuda rezultatelor testului, subliniind că Harry ar avea asemănări fizice notabile cu Hewitt. Este important de subliniat că aceste teorii nu sunt susținute de dovezi solide și că familia regală nu a oferit comentarii oficiale cu privire la aceste aspecte.

În concluzie, în ciuda zvonurilor și teoriilor care au circulat, testul de ADN pare să fi stabilit clar că Regele Charles este tatăl biologic al Prințului Harry.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: