Redactia.ro
Home » Știri » Război între Oana Radu și fostul soț. Cântăreața îi aduce acuzații dure lui Cătălin Dobrescu

Război între Oana Radu și fostul soț. Cântăreața îi aduce acuzații dure lui Cătălin Dobrescu

Oana Radu se pregătește să devină mamă! Ce a declarat artista la un an de la căsătorie

Oana Radu a dezvăluit detalii neașteptate despre relația sa cu fostul soț, Cătălin Dobrescu. Despre iubirea lor, artista a afirmat că, deși sentimentele au existat, totul nu a fost mereu în tonuri roz. După trei ani de relație, cei doi au decis să pună punct căsniciei, iar neînțelegerile au ajuns în sala de judecată.

Îl acuză pe fostul soț de sechestru judiciar

Într-unul dintre cele trei procese deschise împotriva fostului ei soț, Oana Radu îl acuză pe acesta de sechestru judiciar, iar recent a avut loc primul termen în acest caz, la data de 8 aprilie.

În plus față de aspectele legale, vedeta a făcut publice noi detalii tulburătoare despre viața lor de cuplu. Oana Radu a povestit un episod care a avut loc în timpul căsătoriei lor, referitor la un ceas pe care ea l-a achiziționat de la el. După o ceartă, în care fostul soț a refuzat ca ea să mai poarte ceasul, artista și-a dat seama că actele din cutie dispăruseră, ceea ce a ridicat semne de întrebare asupra intențiilor acestuia.

„Ideea este că eu am cumpărat de la el un ceas. El a cumpărat mai multe ceasuri în timpul căsătoriei și unul dintre ele îmi plăcea mie și îl purtam. Mi-au dispărut actele din cutia ceasului și atunci mi-am dat seama că este un om rău-intenționat.”

A pierdut apartamentul conjugal

Oana Radu a mai adăugat că fostul ei soț și-a renovat apartamentul din Craiova cu lucruri din locuința lor din București, inclusiv obiecte de mare valoare sentimentală pentru ea, cum ar fi o vază primită de la el de 8 Martie. Toate aceste evenimente au condus la decizia ei de a se adresa justiției.

Artista a dezvăluit că a muncit din greu pentru a-și păstra apartamentul în care au locuit împreună, chiar și în ciuda sfaturilor medicilor, ignorând recomandările acestora și lucrând intens. Cu toate acestea, în final, nu a mai reușit să îl păstreze.

„Eu trebuia să mă operez, am chisturi pe corzile vocale și trebuia să mă tratez la Paris. Am muncit foarte mult pentru apartamentul ăsta și nu doream să îl vând.”

Astfel, Oana Radu a explicat că, în încercarea de a pune capăt relației și de a fi liniștită, a acceptat să îi ofere fostului soț suma pe care a cerut-o, însă neînțelegerile lor au continuat, iar condițiile impuse de acesta au făcut imposibilă conviețuirea în aceeași locuință.

„El voia să locuim împreună până când eu urma să îi dau banii, chiar dacă eram divorțați și am zis că nu am cum să dorm cu el în casă, pentru că ne certam. Ne certam foarte tare.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: