Redactia.ro
Home » Știri » Războiul Mircea Rednic – Florin Prunea a atins limite şocante. Acuze grave şi ameninţări cu judecata

Războiul Mircea Rednic – Florin Prunea a atins limite şocante. Acuze grave şi ameninţări cu judecata

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, iar bomba poate exploda oricând în Ştefan cel Mare.

După evenimentele de la meciul Dinamo – CSU Craiova, 0-2, când antrenorului roş-albilor, Eugen Neagoe, i s-a făcut rău şi a fost transportat de urgenţă la spital, a început un război rece între Mircea Rednic şi Florin Prunea. Cel din urmă l-a acuzat pe „Puriul” că instigă şi manipulează fanii la adresa actualei conduceri dinamoviste.

Rednic este principalul instigator şi am dovezi clare. Cei care au venit cu torţe la casa lui Bălănescu, i-au speriat familia, au vopsit maşini, au venit de la Rednic de acasă, sunt suporteri care au recunoscut asta. Am avut o discuţie cu Ionuţ Negoiţă şi nu trebuie să mai ascundem mizeria sub preş! Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum„, au fost acuzele lui Florin Prunea, conform Digisport.

Mircea Rednic, la rândul lui, l-a ameninţat pe Prunea cu judecata

Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. El vorbește de sute de mii, comisioane. La Matic s-au dat comisoane în patru tranșe. Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu. Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? NU, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumtăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul„, a zis şi Rednic.

Eugen Neagoe se află în continuare la Spitalul Floreasca, dar e în afara oricărui pericol. Se pare că acum Dinamo caută alt antrenor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: