Redactia.ro
Home » Știri » Războiul nu s-a terminat între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Ce mesaj i-a trimis Rareș Ciciovan saxofonistului

Războiul nu s-a terminat între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Ce mesaj i-a trimis Rareș Ciciovan saxofonistului

Armin Nicoară, implicat în divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Cântărețul afirma că îi place de nașa lui și că ar săruta-o

Conflictul intens dintre Armin Nicoară și nașa sa, Georgiana Lobonț, continuă să capteze atenția publicului. Ce a început ca o dispută privind o presupusă neînțelegere financiară legată de piese muzicale a evoluat într-o confruntare publică plină de tensiune între cei doi.

Recent, saxofonistul a făcut câteva declarații surprinzătoare, dezvăluind noi detalii despre acest scandal și exprimându-și dorința de a participa la un reality show alături de Claudia, pentru a explora conceptul de schimb de parteneri.

Ce mesaj i-a transmis soțul Georgianei Lobonț

Armin Nicoară a dezvăluit că soțul nașei sale, Rareș Ciciovan, i-a transmis un mesaj în care sugera că ei sunt într-o altă ligă socială, iar ca urmare a acestui incident, Georgiana l-a blocat pe Armin pe toate platformele de socializare. Artistul a exprimat frustrarea sa, subliniind că nu se consideră parte a lumii oamenilor bogați și că nu își va retrage declarațiile anterioare.

„Sunt blocat peste tot, nu am ce să mai văd. Eu mi-am spus durerea și oful și mi-au spus că ei sunt din altă ligă. Iar o să îmi spună că mă duc peste tot și vorbesc. Claudia tot încearcă să calmeze apele, dar eu doar mi-am zis oful și am primit mesaj de la Rareș că ei sunt în altă ligă. I-am zis lui Rareș că are 100% dreptate, că nu vreau să îi mai deranjez.

Am multe de spus, dar când am avut multe de spus, nu a fost bine, a înțeles fiecare ce a vrut, cum a vrut și tot nu pot să zic că îmi dă lumea mie dreptate. În momentul în care sunt acum, sunt foarte bine. Nu sunt genul să dau înapoi cu ce s-a dat în mine. Eu nu joc în liga oamenilor bogați. Eu joc în liga oamenilor normali, sunt un om normal, nu mă consider în ligi mari.”, a spus Armin Nicoară, la „Bărbați vs Femei”.

De ce a izbucnit conflictul între cei doi artiști

În ceea ce privește conflictul inițial, acesta a izbucnit din cauza unei presupuse neînțelegeri legate de organizarea unui spectacol comun între Armin și Georgiana. Artistul a explicat că inițial s-a planificat un eveniment la Sala Palatului, dar ulterior Georgiana a decis să organizeze altă colaborare fără a-l include pe Armin. Ulterior, tensiunile s-au intensificat odată cu apariția unor mesaje contradictorii și excluderea lui Armin din anumite proiecte artistice.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacol la nașa mea, la Georgiana. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. Ce s-a întâmplat, să vă spun. Fiți atenți, să nu mă înjurați. Eu cu Georgiana trebuia să organizez un spectacol. Pe mine m-a sunat cineva că vrea să facem spectacol la Sala Palatului, eu și invitații.

Am zis să nu fac singur, să facem cu Georgiana, Claudia, toți de pe lângă noi. După vreo 2-3 săptămâni a picat spectacolul și văd că Georgiana organizează alt spectacol. O sun: > și îmi zice că nu, că face cu altcineva, dar lasă că ne auzim. Mă sună după câteva zile și mă întreabă dacă vreau să vin și să cânt o piesă. I-am zis că nu vreau să vin, nu m-am supărat. Urmează acum să-și organizeze spectacolele astea două, face o colaborare cu Claudia și Fane Bănățeanu.

Fac colinda, mergem la munte să filmăm și acum ce se întâmplă, zice: Eu îi zic că nu mă bag că nici nu m-a chemat, poate s-au simțit deranjate că eu am făcut colaborare cu Stana Stepănescu. Totul frumos, eu mi-am făcut colindă cu ea, eu am ajuns în trending cu Stana Stepănescu, iar acum îi spune Claudiei: >. Eu le-am zis să mă lase să-mi văd de colaborările mele.

„Nașa Georgiana a zis că e o surpriză”

Plecăm în Abu Dhabi și îi zic că uite, dar tu nu mai apari pe poster și ea mi-a zis că nu, că e o surpriză, că nașa Georgiana a zis că e o surpriză. A treia zi, eu tot văd pe poster surprize și îi zic că Georgiana a adăugat pe cineva pe poster, tu nu ești adăugată? Nu, că e surpriză. Seara, o văd pe Claudia bulversată.

O întreb ce s-a întâmplat și îmi zice: Mie nu-mi vine să cred.”, a spus Armin Nicoară, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Aceste dezvăluiri aruncă o nouă lumină asupra relației tensionate dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț și pun în evidență complexitatea acestui conflict. În timp ce fiecare parte își exprimă punctul de vedere, publicul este fascinat de evoluția și consecințele acestui scandal, care continuă să facă valuri în lumea artistică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: