Redactia.ro
Home » Stil de viață » Râzi cu lacrimi. Ce au avut să-și spună doi iubiți în văzul lumii: ”Sunt pe plajă cu o blondă”. Răspunsul tinerei i-a surprins pe toți

Râzi cu lacrimi. Ce au avut să-și spună doi iubiți în văzul lumii: ”Sunt pe plajă cu o blondă”. Răspunsul tinerei i-a surprins pe toți

GALERIE FOTO (2)

De-a râsul-plânsul! Ce au avut să-și spună doi iubiți în văzul lumii: ”Sunt pe plajă cu o blondă”. Răspunsul tinerei i-a surprins pe toți internauții. Discuția dintre ei a devenit virală și a făcut internetul să râdă!

Ce au avut să-și spună doi iubiți în văzul lumii

Să vezi și să nu crezi. Cum a decurs conversația dintre doi iubiți, în văzul tuturor. Dialogul dintre ei este de-a dreptul amuzant și a ajuns viral pe internet. Gluma a fost distribuită pe Facebook, acolo unde internauții s-au amuzat teribil de vorbele dintre cei doi tineri.

”Si nici nu o doare capul! si nici nu e pisaloaga!/ eu am harem../ Ai cotit-o frumos ! Și? Canapeaua ce zice ??/ Iar soția te înfierbânta!!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților de la postarea respectivă. Oamenii s-au amuzat teribil atunci când au văzut gluma devenită virală pe Facebook.

Cum a decurs dialogul dintre ei

Conversația a făcut imediat înconjurul internetului și a fost comentată atât de tineri, cât și de cei mai în vârstă. Oamenii n-au stat prea mult pe gânduri și au distribuit imediat dialogul, publicat pe rețeaua de socializare. Internauții au avut reacții amuzante și au încercat să continue gluma respectivă. Multora le-a ieșit, așa cum nimeni nu se aștepta. Iată care au fost replicile siropoase, la care internauții s-au ”tăvălit” de râs, fără să stea pe gânduri!

”Ea: De ce nu răspunzi la telefon? Unde și cu cine ești?

El: Iubire, nu vreau să te mint, sunt pe plajă cu o blondă

Ea: După ce că mă înșeli mai ai tupeul să mi-o spui așa în față, măcar e mai frumoasă decât mine?

El: Niciuna nu este mai frumoasă decât tine, dar asta mă răcorește”, a fost dialogul dintre ei doi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: