Redactia.ro
Home » Știri » Răzvan Belea câștigă peste 1.100.000 euro la EPT Paris 2023

Răzvan Belea câștigă peste 1.100.000 euro la EPT Paris 2023

GALERIE FOTO (3)

Calificat în sateliții online de pe PokerStars, Răzvan Belea a reușit să iasă învingător în Main Event-ul care a avut 1.606 intrări. Jucătorul din Târgu Jiu a avut o prestație constantă și a intrat în calitate de chip leader la masa finală EPT Paris Main Event, cu un stack de 16.125.000 de fise, pentru ca duminică să aibă o nouă evoluție excelentă, cu 24.650.000 de fise până la prima pauză.

După ce a eliminat 2 adversari de la masa finală, Răzvan Belea a rămas în heads-up cu suedezul Peter Jorgne, cu un număr dublu de jetoane. Astfel, după încă aproape două ore de joc, românul l-a eliminat pe Peter cu 67 offsuited vs. T6 suited pe un board 5, 3, T, 4, 4. Așadar, premiile s-au împărțit astfel:

  • Răzvan Belea 1.170.000 euro
  • Peter Jorgne 780.100 euro

„Este ceva ireal, nu se putea întâmpla astfel. Adică, da, este tot ce am visat de când am început să joc poker. Mă uitam tot timpul la EPT-uri, am jucat câteva, iar acum sunt aici și este un sentiment de necrezut, nici nu știu ce să spun. Sunt puțin emoționat, însă oricum îmi urmez visul de la început și am studiat multe ore în spatele ecranului. Totul este posibil”, a spus Răzvan Belea într-un interviu acordat imediat după ce a obținut această victorie, conform PokerNews.

Răzvan Belea este un jucător cunoscut de poker din România, atât din mediul online cât și de la turneele live. În trecut, el mai câștigase un premiu important la un turneu live, în august 2021, când s-a impus în Main Eventul 888poker LIVE București, unde a obținut un premiu de 50 de mii de euro și un pachet Road to Vegas în valoare de 13 mii de dolari.

Răzvan Belea a început să joace poker online în urmă cu câțiva ani și a alocat o mulțime de ore săptămânal studiului. A început să joace cu turneele gratuite din mediul online, iar acum a reușit să câștige un turneu major din circuit, o performanță pe care orice jucător o visează.

Pokerul, o activitate legală în România

Jocul de poker este legal în România atât în mediul terestru cât și în cel online. De fapt, în țara noastră sunt mai mulți operatori la care se poate juca legal pe Internet, în deplină siguranță. Printre cei mai populari operatori sunt Unibet, Pokerstars, 888poker, NetBet și GGPoker.

De asemenea, operatorii de top organizează constant și turnee live, la care pot participa și jucătorii din online. Unul dintre cele mai așteptate evenimente live din 2023 este 888poker LIVE Bucharest Festival, ce va avea loc între 8 și 14 august. Așadar, pokerul este o activitate distractivă pe care oamenii o pot încerca în deplină legalitate în țara noastră. Poți afla mai multe informatii despre poker online Romania de pe portalul CazinoPeNet – secțiunea poker, unde specialiștii analizează principalii operatori în așa fel încât utilizatorii să afle toate detaliile.

Însă pokerul este un fenomen și la nivel mondial, iar cel mai așteptat turneu din acest an este World Series of Poker, ce va avea loc între 30 mai și 18 iulie, în Las Vegas, capitala mondială a distracției. Buy-in-ul pentru Main Event-ul WSOP 2023 este de 10 mii de dolari, însă există și evenimente cu taxă de participare mai mică. De asemenea, în trecut au fost operatori ca PlayGG și 888poker care au oferit pachete pentru WSOP.

cazinopenet.ro este deținut de Game Lounge Ltd, companie Malteză înregistrată sub numărul C53144 și care deține Licență ONJN clasa a II-a cu începere de la 01.12.2021, conform deciziei nr.2168/26.11.2021.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini