Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor, fermecat de Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are soția Irina despre asta

Răzvan Fodor, fermecat de Laura Cosoi: „Uite-o ce frumoasă e, așa vreau să văd femeile”. Ce părere are soția Irina despre asta

irina fodor laura cosoi

Răzvan Fodor și Irina sunt căsătoriți de 13 ani, iar relația lor este una solidă, bazată pe respect reciproc, iubire și mult umor. Recent, fostul cântăreț a făcut o serie de declarații inedite despre femeile pe care le admiră. Iată ce a spus despre Laura Cosoi!

Răzvan Fodor, declarații inedite despre Laura Cosoi

Răzvan Fodor era considerat, cu mulți ani în urmă, înainte de a se căsători cu Irina, unul dintre cei mai râvniți burlaci. Între timp, el s-a căsătorit cu Irina, însă nici în ziua de astăzi are multe admiratoare care-l apreciază pentru aspectul fizic și atitudinea jovială. Relația dintre Irina și Răzvan este una solidă, bazată pe respect și iubire, iar între cei doi nu există loc de gelozie. Cel puțin, asta ne spune artistul.

Recent, Răzvan Fodor a declarat că nu se teme să admire frumusețea altor femei, chiar și de față cu Irina, care este o femeie sigură pe ea și care nu se simte deloc geloasă. Așadar, Răzvan nu a ezitat să menționeză care este femeia din showbiz-ul românesc pe care o consideră foarte atrăgătoare.

„N-avem probleme de genul ăsta. Eu vin dintr-un secol în care bărbații, când vine vorba de femei, își băteau capul cu altceva. N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, «tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica». Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei. Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult.

Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit! Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase. Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura ce frumoasă e. Îl știu pe bărba-su, o știu de mică. Și atunci, orice femeie ar veni «mamă, ce aș face cu Fodor», nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu. O doare în fund. Cum și eu, n-am niciun fel de problemă dacă cineva stă și se holbează la fundul lu’ nevastă-mea!”, a declarat Răzvan Fodor, conform celor de la Cancan.

Răzvan Fodor a mai declarat în trecut că el și Irina au o relație foarte frumoasă, iar înainte de a fi soț și soție, cei doi sunt cei mai buni prieteni. Prezentatorul a mărturisit că soția sa e cel mai bun prieten al său și chiar cel mai bun prieten de pahar, asta deoarece sunt momente în care stă la un vin ore întregi alături de soția sa și vorbesc o gramadă de lucruri, la fel cum fac prietenii la petreceri.

Irina Fodor are numai cuvinte de laudă la adresa lui Răzvan

De altfel, și Irina Fodor are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care îi este soț de 13 ani. Nu cu mult timp în urmă, prezentatoarea a făcut o serie de declarații despre celebrul artist. Ea a subliniat că niciunul dintre ei nu-și poate imagina viața fără celălalt, așadar au învățat să facă compromisuri de dragul relației.

„În primul rând, ne-am propus să îmbătrânim împreună, iar nouă ne cam place să ne ținem de planuri. În al doilea rând, cred că pur și simplu nici unul dintre noi nu își imaginează că am putea pica într-o discuție aprinsă și am rămâne certați, și nici nu își dorește asta, așa că, pe rând, cedează când unul, când celălalt, până ne împăcam. În al treilea rând, și pentru că, acolo unde e iubire, se găsesc și soluții”, a povestit Irina Fodor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: