Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Kovacs de la „Insula Iubirii” a fost căsătorit înainte să o cunoască pe Ema. Cum arată fosta lui soție

Răzvan Kovacs de la „Insula Iubirii” a fost căsătorit înainte să o cunoască pe Ema. Cum arată fosta lui soție

GALERIE FOTO (2) ema si razvan

Insula iubirii a ajuns la sezonul cu numărul șapte, iar telespectatorii sunt curioși să afle care va fi și deznodământul acestei ediții. Cinci cupluri au pășit în competiție pentru a-și testa iubirea. Între ei se numără și cuplul format din Ema și Răzvan. Niște detalii mai puțin știute despre Răzvan au ieșit la iveală. Iată despre ce este vorba!

Detaliul din trecutul lui Răzvan Kovacs de la „Insula iubirii”. Puțini știau asta

Cuplul format din Ema Oprișan și Răzvan Kovacs este unul dintre cele mai controversate din acest sezon. Ema a fost cea care și-a dorit participarea la acestă emisiune pentru a se asigura că Răzvan poate fi fidel. Trecutul amoros nu îi face cinste bărbatului, el fiindu-i infidel Emei. Mai mult decât atât, concurenta a văzut, accidental, imagini în care Răzvan se afla în ipostaze provocatoare alături de altă femeie.

Ema l-a iertat, dar nu poate uita atât de ușor infidelitatea, așadar a dorit să participe la emisiune pentru a se convinge că Răzvan este un bărbat schimbat, dispus să facă sacrificii pentru relație. Ispitele l-au fermecat, însă, pe concurentul care a căzut în plasa frumoasei ispite Daria.

razvan
Răzvan a fost căsătorit civil cu o tânără pe nume Roxana

Puțini sunt cei care știu, însă, că Răzvan a fost căsătorit înainte de forma un cuplu alături de Ema. Pagina de Facebook a mamei lui Răzvan abundă de fotografii, iar în unele dintre ele apare Răzvan alături de fosta sa soție, o tânără care seamănă izbitor cu Ema și care poartă numele de Roxana.

Iubitul Emei a fost cucerit de ispita Daria

Înainte de a se îndrăgosti iremediabil de Răzvan și de a fi dispusă să-i ierte orice trădare, Ema a format un cuplu alături de un bărbat care făcut-o mamă. Concurenta a vorbit de nenumărate ori despre relația excelentă pe care o are Răzvan cu fiul ei și a subliniat că bărbatul se comportă precum un adevărat tată cu micuțul, spre fericirea ei.

În sezonul cu numărul 7, cinci cupluri au pășit în Thailanda pentru a-și pune relația la încercare. Până în prezent, Răzvan și Marius par să fie concurenții care au picat în ispită. Răzvan petrece foarte mult timp cu Daria, ba chiar a sărutat-o cu patos, în timp ce Marius, iubitul Biancăi, este pur și simplu fermecat de frumoasa Oana Monea, căreia nu mai contenește să-i facă tot felul de complimente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: