Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic

GALERIE FOTO (3) Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a făcut o mutare la care grecii nu se aşteptau. A devenit idol în Salonic reuşind să câştige campioantul după 34 de ani, dar şi Cupa, însă chiar şi aşa a decis să părăsească clubul. Românul a cerut o întâlnire cu patronul Ivan Savvidis şi şi-a anunţat intenţia. Iniţial avusese o întrevedere cu vicepreşedintele clubului, Makis Gagatsis care încercase să-l facă să se răzgândească. Lucescu a fost de neclintit şi a anunţat că a găsit o echipă care să-i plătească clauza de reziliere de 2 milioane de euro, iar clubul a confirmat pentru presa din Grecia. Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK Salonic.

Ivan Savvidis luat prin surprindere

Ivan Savvidis a încercat să-l facă să se răzgândească, dar a fost în zadar. A fost pus în faţa faptului împlinit şi nu a avut ce să facă. Tehnicianul a mers la vestiare unde a petrecut timp cu jucătorii săi. Aceştia au fost şocaţi de veste şi au încercat să-l convingă să se răzgândească, dar în zadar. Presa din Grecia susţine că Lucescu Jr a făcut această mişcare fiind nemulţumit, după ce a cerut întăriri la echipă, dar nu s-a întâmplat nimic, iar primul stagiu din Olanda se apropia.

Salariu fabulos la arabi

După ce i-au plătit 2 milioane clauza de reziliere, arabii de la Al Hilal îi vor da patru milioane de dolari pe sezon.

„Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate. Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire. Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă”, a declarat Lucescu, pentru site-ul oficial al lui PAOK.

Cu Răzvan Lucescu antrenor, PAOK a luat titlul după o pauză de 34 de ani. În plus şi-a adjudecat şi Cupa Greciei, după o finală câștigată în fața lui AEK, cu 1-0.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini