Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion a recunoscut câți bani primește în urma participării Lidiei Buble la „Asia Express”. După despărțire, a continuat să-i fie manager

Răzvan Simion a recunoscut câți bani primește în urma participării Lidiei Buble la „Asia Express”. După despărțire, a continuat să-i fie manager

GALERIE FOTO (5)

Competiția „Asia Express” reușește cu fiecare ediție să-ți țină spectatorii în tensiune maximă, mai ales că aventura pentru marele premiu se apropie de final. După eliminarea echipei formate din Lidia Buble și sora sa, Estera, Răzvan Simion a făcut câteva declarații neașteptate despre veniturile fostei sale iubite provenite de la emisiune. Este încă managerul său, iar înțelegerea dintre ei i-ar aduce un procent generos din remunerația respectivă.

Drumul artistic al Lidiei Buble a început în urmă cu 7 ani, atunci când și-a început colaborarea cu producătorul Adrian Sînă. Publicul a îndrăgit-o numaidecât pentru vocea sa minunată, dar și pentru sensibilitatea de care a dat dovadă. A fost mereu foarte sinceră atunci când a venit vorba de viața sa, iar oamenii au avut ocazia să o cunoască exact așa cum este ea în realitate.

Ceea ce a diferențiat-o pe Lidia de alte artiste din domeniul în care activează a fost faptul că nu și-a ales un personaj pe care să-l prezinte publicului. Și-a acceptat atât defectele, cât și calitățile, iar evoluția sa pe scenă și în fața camerelor de luat vederi a fost una incredibilă. În prezent, se bucură de multă iubire din partea fanilor săi, care o susțin și-i sunt alături în toate etapele importante din viața sa.

Răzvan Simion a continuat să fie managerul Lidiei Buble, chiar și după despărțire

Artista a fost foarte sinceră cu oamenii chiar și atunci când a venit vorba de viața sa personală. Cu toate că a preferat să aibă parte de intimitate când a fost implicată într-o relație, curiozitățile publicului au determinat-o să-și deschidă inima. Așa s-a întâmplat și în cazul relației cu Răzvan Simion, care a început în anul 2015.

Viața profesională i-a adus pe Răzvan și Lidia împreună, căci s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Până în acel moment cei doi nu se cunoșteau personal, însă această întâlnire a fost începutul unei legături deosebite între ei. În primă instanță au preferat ca totul să se întâmple departe de lumina reflectoarelor, ca apoi să-și asume relația și să vorbească liber despre sentimentele lor.

În anul 2020 relația lor a ajuns la final, cu toate că cei doi nu au încetat să-și fie alături. Au continuat să colaboreze pe plan profesional, Răzvan Simion fiind managerul Lidiei Buble. Această informație a fost făcută publică chiar de artistă, în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde”, găzduită de Marius Manole.

„Am fost foarte afectată și mă supăram efectiv din orice în momentul în care s-a aflat despre relația mea cu fostul meu iubit Răzvan Simion, care acum îmi este manager și îl salut […] lucrăm în continuare împreună și ce crezi? Ne înțelegem mai bine ca înainte.”, a mărturisit Lidia Buble.

Răzvan Simion a dezvăluit câți bani primește de la „Asia Express”

Un an mai târziu, se pare că această relație dintre Lidia Buble și Răzvan Simion continuă. Artista a participat alături de sora sa mai mare, Estera, la „Asia Express”, unde au fost foarte aproape să câștige marele premiu. Au fost eliminate în cadrul ultimei ediții a competiției, iar fostul său partener a făcut o remarcă foarte interesantă despre remunerația pe care a primit-o Lidia de la Antena 1.

Mai exact, în spirit de glumă, Răzvan a afirmat în cadrul emisiunii sale matinale că nu urmărește „Asia Express”, cu toate că mulți dintre cunoscuții săi au fost implicați în această competiție. Motivul ar fi faptul că a fost implicat direct în evoluția emisiunii, mai exact prin intermediul veniturilor pe care le primește de acolo.

Astfel, el a afirmat că primește un procent de 40% de la „Asia Express”, fapt ce a stârnit amuzamentul colegilor săi de platou, printre care se aflau în acel moment și Cuza, Emi și logodnica acestuia, Mădălina. Nu este clar dacă Răzvan s-a referit direct la contractul de manager pe care îl are cu Lidia sau la altă colaborare, însă situația a provocat râsete în jurul său.

„Eu n-am văzut niciun episod din <<Asia..>>, că eu oricum iau 40% și.. eu știu evoluția după facturi.”, a dezvăluit prezentatorul de la „Neatza”.

Câți bani primește Lidia Buble de la „Asia Express”

Chiar dacă nu a ieșit câștigătoare de pe Drumul Împăraților, Lidia Buble se pare că a fost răsplătită foarte generos de producția „Asia Express”. Conform informațiilor disponibile în presă în acest moment puse la dispoziție de playtech.ro, artista ar primi 2000 de euro pentru o emisiune, în timp ce Estera s-a bucurat de doar 800 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: