Redactia.ro
Home » Știri » RCS & RDS și Discovery Inc. își extind parteneriatul și lansează canalul HGTV în România

RCS & RDS și Discovery Inc. își extind parteneriatul și lansează canalul HGTV în România

RCS & RDS și Discovery Inc. își extind parteneriatul și lansează canalul HGTV în România

RCS & RDS și Discovery Inc. își extind parteneriatul și lansează canalul HGTV în România. RCS & RDS, liderul pieței de televiziune prin cablu din România, și Discovery România anunță semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV. Lansarea va avea loc din ianuarie 2020, informează Digi24.

RCS & RDS și Discovery Inc. își extind parteneriatul și lansează canalul HGTV în România

Telespectatorii se vor putea bucura de divertisment inspirat din realitate pe canalele Discovery Channel, TLC și Travel Channel, urmărind emisiuni precum Test de supravieţuire în doi.

HGTV va îmbogăți oferta prin cinci piloni noi de conținut: vânzare și cumpărare de case, renovarea locuințelor, renovarea și apoi punerea în vânzare, construcția de case noi, case de vis.

HGTV este singurul canal TV care celebrează sentimentul de „acasă” și tot ceea ce implică acesta: spațiul, oamenii și trăirile pe care le inspiră. HGTV s-a dovedit a fi o televiziune extrem de populară, reușind să aibă printre fanii înrăiți vedete precum Michelle Obama, Reese Witherspoon sau Seth Rogen.

Noul canal HGTV

Începând cu 2020, ne dorim să creștem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori, și suntem fericiți că am găsit în Digi un partener de încredere pentru a sprijini acest efort comun. În același timp, vom continua să creștem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură și supraviețuire, meserii extreme, familie și relații, cazuri medicale extreme sau călătorii. Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiții de fotbal – English Premier League și FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis – Grand Slams și ATP – și cea mai complexă experiență a Jocurilor Olimpice”, a declarat Andrey Stoychev, VP of Business Development, Distribution, Sports & Commercial, Discovery CEEMCA.

Citeste si:Serena Williams a mai luat un titlu! A fost aleasă sportiva deceniului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: