Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf a spus că i-a cerut bani: „Ce să fac, sunt săracă”

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf a spus că i-a cerut bani: „Ce să fac, sunt săracă”

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf a spus că i-a cerut bani

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf a spus că i-a cerut bani. Impresara a reacționat după ce fostul ei soț ar fi spus că i-a cerut bani să-și schimbe cauciucurile de la bolid-ul de lux. Vedeta este extrem de revoltată.

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a spus că Laurențiu Reghecampf a spus că i-a cerut bani: „Ce să fac, sunt săracă”

Anamaria Prodan și Laurentiu Reghecampd sunt în proces de divorț. Cei doi au decis să divorțeze după 15 ani de căsnciei. Impresara a răbufnit de nenumărate ori la adresa antrenorului, iar recent, Reghe a spus că Anamaria Prodan i-ar fi cerut bani pentru a-și schimba cauciucurile la Ferrari. Vedeta este extrem de revoltată de ce se aude, motiv pentru care a făcut câteva declarații. După ce s-a spus că ar avea probleme financiare, Anamaria Prodan a decis să reacționeze. Vedeta a spus că se distrează foarte mult pe seama faptului că se aude că a cerut bani de la Reghe, dar si că a sărăcit. De asemenea, ea a spus că are multi bani și își permite orice. „Păi dacă presa scrie așa, eu mă distrez… Dacă lumea e fericită și trăiește mai bine că am sărăcit, eu zic să-i fac fericiți. Sunt săracă! Am o mașină mică și meschină, Ferarri… asta că nu-mi permit una mare… am un Maybach model nou că nu-mi permit un jeep, ce să fac!? Sunt săracă!”, a spus vedeta.

Fosta prezentatoare tv a declarat că sursele lui Laurentiu Reghecampf au declarat că soțul ei i-a cumpărat roțiile de la Ferrari. Aceasta a mai spus că bărbații adevărați au grijă de soțiile lor. „Când am să-mi permit să-mi iau alte mașini mari am să anunț să nu-mi mai poarte nimeni de grijă! Dacă sursele din anturajul lui Reghe declară că mi-a luat cadou roți la Ferarri, asta înseamnă că-l fac de rușine la maxim pe marele antrenor. Bărbații adevărați chiar au grijă de familie, nu și-o fură și nu dau în ziare așa ceva”, a continuat ea.

Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Reghecampf fiului său

Anamaria Prodan susține că fostul soț nu ar fi plătit pensia alimentară pentru băiatul pe care îl au împreună. Scandalul dintre cei doi soți pare să fie departe de a se încheia. Impresara susține că antrenorul nu vrea să plătească toată pensia alimentară pentru Bebeto. Reghecampf trebuie să scoată din buzunar suma de 100.000 de euro.„Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Vedeta susține că fostul ei partner nu a venit să își vadă copilul, deși instanșa a stabilit programul de vizită. Anamaria spune că Reghe ar fi vrut ca darurile pe care i le-a făcut lui Bebeto să fie scăzute din pensia alimentară. „A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.”, susține Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: