Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Reacția Andreei Bălan după ce George Burcea a fost prins drogat la volan

Scandalul dintre cei doi soți e în toi, iar ultima „ispravă„ a lui George Burcea a agravat cu totul situația. Care a fost reacția Andreei Bălan după ce a aflat că soțul său a fost prins drogat la volan?

Reacția Andreei Bălan, expusă în mediul online

De când a izbucnit scandalul dintre cei doi, Andreea Bălan a păstrat tăcerea. Vedeta a preferat să nu comenteze în niciun fel toate zvonurile apărute în presa online, lăsând loc de mai multe interpretări. Nu s-a abținut, însă, de la a posta diverse mesaje subliminale în mediul online, adresate mai mult sau mai puțin soțul ei.

Chiar și după cea mai recentă ispravă a soțul ei, Andreea Bălan a preferat să posteze un mesaj „codat” în mediul online. În loc să vorbească clar despre ce se întâmplă între ei, aceasta a preferat să lase un citat să vorbească pentru ea. „Liniștea nu e goală, e plină de răspunsuri.”, a fost mesajul postat de vedetă în mediul online.

View this post on Instagram

Linistea nu e goala, e plina de raspunsuri🌪💫

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

George Burcea, fără pemis și cu dosar penal

Amintim că în dimineața zilei de 21 februarie, George Burcea a fost prins drogat la volan. El a fost testat de polițiști cu Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. Ulterior, acesta a fost dus cu mașina poliției către IML pentru a i se recolta sânge și probe de urină.

„Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare.”, au precizat cei de la Click.ro.

Citește și Soțul Andreei Bălan s-a ales cu dosar penal. A fost prins drogat la volan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini