Redactia.ro
Home » Monden » Reacția bunicii lui Cătălin Bordea când a descoperit că nepotul său a fost înșelat: „Ești majoretă pe lângă restul din familia asta”

Reacția bunicii lui Cătălin Bordea când a descoperit că nepotul său a fost înșelat: „Ești majoretă pe lângă restul din familia asta”

Cătălin Bordea alături de bunica sa.

Cătălin Bordea a trecut prin momente de cumpănă după divorțul de Livia, după ce aceasta l-a înșelat cu prietenul său apropiat, Spike. Cu toate acestea, impactul asupra vieții personale a lui Bordea nu a fost simțit doar de el, ci și de bunica sa, figura maternă semnificativă din viața sa.

În urmă cu aproximativ șase luni, Cătălin Bordea a fost nevoit să facă față unui divorț dureros de Livia, femeia cu care a împărțit 10 ani din viața sa. Șocul a fost amplificat atunci când a aflat că soția sa îl înșelase cu Spike, un apropiat și unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Bunica lui Cătălin Bordea nu a stat nepăsătoare la durerea nepotului său

Bunica lui Cătălin Bordea, femeia care l-a crescut și căreia îi datorează multe din reușitele sale, a fost profund afectată de această veste. Întrebat despre reacția bunicii sale la aflarea știrilor tulburătoare, Bordea a dezvăluit că aceasta a avut o replică spumoasă, specifică gândirii de la țară.

„Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis bunica mea. Ea încă are gândirea aia de la țară, care „Hai lasă, un drac mort… o casă nouă”, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț. Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3. Tu una, mai ai să-i ajungi. Ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă”, a povestit Cătălin Bordea într-o apariție la Xtra Night Show.

Cătălin Bordea a vorbit despre relația cu foștii socrii

Cătălin Bordea a adus în discuție și relația sa cu foștii săi socri, evidențiind că, deși nu a mai vorbit cu ei în această perioadă, nu îi acuză de nimic în legătură cu divorțul. Comediantul le-a mulțumit pentru primirea caldă în familia lor și pentru iubirea oferită, subliniind că le va fi recunoscător toată viața.

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost ”Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate. Le spuneam ”tată” și ”mamă” și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața.”, a mărturisit Cătălin Bordea.

În ciuda provocărilor personale, Cătălin Bordea a decis să rămână o persoană deschisă și aduce la lumină nu doar momentele dificile, ci și aprecierea pentru sprijinul primit de-a lungul vieții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: