Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Reacția pe care a avut-o un locatar al unui bloc, după ce vecinul său a anunțat o petrecere de pomină FOTO

Reacția pe care a avut-o un locatar al unui bloc, după ce vecinul său a anunțat o petrecere de pomină FOTO

GALERIE FOTO (5)

 Un locatar al unui bloc a afișat un mesaj la avizier pentru a-i anunța pe ceilalți vecini că va organiza o petrecere la el în apartament care ar putea să depășească ora 22:00. Surpriza a venit atunci când un vecin i-a răspuns, tot la avizier, într-un mod ferm și categoric. Iată ce replică i-a dat petrecărețului!

Reacția pe care a avut-o un locatar al unui bloc, după ce vecinul său a anunțat o petrecere

Imediat după ce locatarul blocului a afișat anunțul petrecerii, un vecin nu l-a păsuit deloc și i-a dat o replică care probabil l-a pus pe gânduri pe petrecăreț!

„Bună ziua. Pe data de pe 4 decembrie, la etajul 4, apartamentul 29, va avea loc o aniversare și este posibil ca evenimentul să depășească ora 22:00. Vom încerca pe cât posibil să nu facem gălăgie, dar dacă vom deranja, vă rugăm să ne contactați direct”, a fost anunțul locatarului.

„Vă lăsăm până la 23:30. Distracție plăcută! Și nu mai fuma în baie”, a scris vecinul deranjat de anunț pe aceeași foaie de la avizier.

Sursa foto: botosaneanul.ro

Mesajul surprinzător lăsat de o tânără pe ușa apartamentului vecin

O tănără locatară dintr-un bloc bucureștean a rămas surprinsă atunci când a văzut că nu mai are conexiune la internet! Pe loc s-a gândit că „de vină sunt vecini”, cei care aveau wifi-ul pornit fără parolă și pe care ea îl folosea cu drag pentru a se uita la serialele preferate de pe internet. Și-a luat inima în dinți și s-a dus la ușa cuplului de vizavi de apartamentul său și le-a lăsat un mesaj pentru a se asigura că nu s-au mutat și că nu pierde privilegiul de a avea acces la wifi-ul lor!

„Bună! 

Cumva v-ați mutat? 

Nu de alta, dar nu pot să mai accesez wifi-ul vostru.

Și chiar voiam să mă uit la un serial nou. 

Vecina de la 5, 

Mulțumesc pentru înțelegere!”.

Sursa foto: Facebook

 

Sursa foto: botosaneanul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: