Redactia.ro
Home » Monden » Reacția tranșantă a Oanei Roman la adresa lui Marius Elisei. Bărbatul a absentat nemotivat în prima zi de școală a fiicei sale

Reacția tranșantă a Oanei Roman la adresa lui Marius Elisei. Bărbatul a absentat nemotivat în prima zi de școală a fiicei sale

Din ce își câștigă Marius Elisei pâinea după despărțirea de Oana Roman? Nu o să-ți vină să crezi unde s-a angajat și cât câștigă pe lună

Vedeta Oana Roman a exprimat public dezamăgirea sa profundă în legătură cu absența fostului soț, Marius Elisei, în prima zi de școală a fiicei lor, Isabela, care a trecut astăzi în clasa a III-a. Cu un mesaj postat pe platforma sa de socializare, Oana Roman a deschis o discuție despre implicarea părintească și importanța acesteia în viața copiilor. 

Oana Roman, personalitate cunoscută în media românească, a luat recent cuvântul pe conturile sale de socializare pentru a împărtăși cu fanii săi sentimentele de dezamăgire și tristețe în legătură cu absența fostului soț, Marius Elisei, într-un moment important din viața fiicei lor, Isabela.

Oana Roman, atac direct la adresa lui Marius Elisei

Prima zi de școală reprezintă un moment cu totul special în viața fiecărui copil, un moment în care părinții sunt, de obicei, alături de cei mici pentru a împărți emoții și pentru a-i susține în începutul unei noi etape educaționale. Cu toate acestea, Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a trecut prin acest moment crucial fără prezența tatălui ei.

Oana Roman și-a exprimat dezamăgirea într-un mesaj postat pe contul său personal de Instagram. În cadrul acestui mesaj, vedeta a mărturisit că Marius Elisei nu a fost alături de Isabela în prima zi de școală a acesteia. Cu toate acestea, Oana Roman a subliniat că Isabela este o fetiță puternică, iar Dumnezeu este alături de ea. Vedeta a încurajat-o pe fiica sa să nu se supere pentru absența tatălui și să privească cu încredere spre viitor.

„Azi Isa a început clasa a 3-a. Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu că a durut -o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.

Oana Roman, în rolul de profesoară

Pe lângă rolul său de mamă, Oana Roman a dezvăluit recent că a început să predea la școala la care Isabela învață. Vedeta va împărtăși lecții de bune maniere și etichetă copiilor din această instituție de învățământ privată. Este o ocazie unică pentru copiii școlii să învețe de la o expertă în domeniu cum să se comporte în public, să manifeste bune maniere și să se pregătească pentru diferite situații sociale.

Decizia Oanei Roman de a preda la școala fiicei sale reflectă preocuparea sa profundă pentru educația și dezvoltarea copilului ei. Într-un context în care unul dintre părinți a absentat într-un moment atât de important, vedeta oferă un exemplu puternic despre cum poți face tot posibilul pentru binele copiilor tăi.

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a spus ea atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: