Redactia.ro
Home » Monden » Reacția uimitoare a lui Florin Dumitrescu, după ce a aflat cine l-a înlocuit la Chefi la cuțite: ”Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd”

Reacția uimitoare a lui Florin Dumitrescu, după ce a aflat cine l-a înlocuit la Chefi la cuțite: ”Dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd”

GALERIE FOTO (2)

Anunțul surprinzător al plecării lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea din emisiunea „Chefi la Cuțite” a declanșat un val de reacții în rândul fanilor și al industriei culinare. Această schimbare a fost însoțită de promisiunea producătorilor că emisiunea va continua, introducând noi jurați la masa decisivă. Iată cum au reacționat cei trei în fața acestor transformări.

Controversa a inflamat atmosfera odată cu anunțul că emisiunea „Chefi la Cuțite” va avea o altă componență în juriu. Fanii și personalități notorii din industrie au exprimat dezacordul față de alegerea făcută de cei trei chefi, cu atât mai mult cu cât decizia a fost luată într-un moment la limită, chiar înainte de începerea filmărilor pentru noul sezon. Încă de la început, producătorii au asigurat publicul că emisiunea va continua să ruleze, indiferent de schimbările din echipa de jurat.

Cum a reacționat Florin Dumitrescu

Noul juriu a fost dezvăluit recent, constând din Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu și Orlando Zaharia. Această informație a fost rapid răspândită prin intermediul rețelelor de socializare, iar fanii celor trei chefi originali au așteptat cu sufletul la gură reacția acestora.

În urmă cu doar câteva ore, Florin Dumitrescu a postat o fotografie pe platformele de socializare, în care se afla în compania colegilor săi de breaslă, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Cei trei se bucurau de o seară într-un restaurant, transmițând o atmosferă de relaxare și fericire.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar în timp ce mulți fani au salutat gestul celor trei de a rămâne uniți în ciuda situației tensionate, au existat și voci critice. Unii au condamnat lipsa de reacție a celor trei chefi, susținând că aceștia ar fi trebuit să ofere un răspuns clar, în special pentru cei care i-au admirat de-a lungul anilor pentru contribuția lor la emisiune.

„Era normal să iesiți și voi cu o reacție după plecare, nu e normal cum ați procedat!”, a scris unul dintre internauți.

Florin Dumitrescu i-a dat imediat replica: „Așa e. Dar contractul și clauza de confidențialitate nu ne permite!”

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj cu subînțeles

Florin Dumitrescu a devenit din ce în ce mai activ pe platformele online, menținând o legătură constantă cu urmăritorii săi. Prin intermediul rețelelor de socializare, celebrul bucătar împărtășește noutăți despre viața sa, inclusiv momentele plăcute sau cele mai puțin favorabile.

„Gânduri de azi:
salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!”, a mai scris chef Florin Dumitrescu pe rețelele sale de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: