Redactia.ro
Home » Știri » Reacții după moartea lui Petrică Cercel. Doliu în lumea maneliștilor

Reacții după moartea lui Petrică Cercel. Doliu în lumea maneliștilor

Reacții după moartea lui Petrică Cercel

Petrică Cercel a murit astăzi, 16 septembrie 2021, pe un pat de spital, ca urmare a infectării cu noul coronavirus. La aflarea veștii, colegii lui de breaslă au postat nenumărate mesaje de adio, oferind totodată condoleanțe familiei îndoliate.

Val de reacții după moartea lui Petrică Cercel

După cum era de așteptat, vestea trecerii în neființă a lui Petrică Cercel i-a întristat pe mulți dintre colegii lui breaslă. Costel Biju, de exemplu, a fost printre primii care și-au exprimat regretul față de dispariția mult prea devreme a artistului. „Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel 🙏! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a fost mesajul de condoleanțe pe care muzicianul l-a postat pe contul său de pe o rețea de socializare, după ce a aflat cumplita veste.

Liviu Puștiu: „Iubitul meu prieten, frate mai mare”

Devastat de durere, Liviu Puștiu a ținut să-și ia la revedere de la Petrică Cercel printr-un mesaj amplu, postat pe contul lui de Facebook: „Iubitul meu prieten,  frate mai mare nu pot să cred că nu mai ești. Mi-a fost frică să mă interesez de starea ta, mi-era frică de să aud vestea asta 😭😭😭 Mă chemai mereu la tine acasă și mai ales de ziua ta să petrecem împreună și să ascultăm muzică. S-a pierdut una dintre cele mai mari comori ale muzicii noastre lăutărești nu te voi uita niciodată Petrica Cercel fratele meu iubit. Muzica ta rămane în continuare și numele tău o legendă mare 🙏🏻😭😭😭😭😭 Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace pe marele nostru PETRICA CERCEL”.

Narcisa Moisa: „O mare pierdere a muzicii lăutărești”

O altă colegă de breaslă s-a arătat foarte afectată de moartea lui Petrică Cercel. Narcisa Moisa a ținut să-i onoreze memoria artistului printr-un mesaj de adio postat pe rețelele de socializare: „Dumnezeu sa îl ierte pe Petrica Cercel ! O mare pierdere a muzicii lăutărești. Condoleanțe familiei ! 😓🙏

Edy Music: „Dumnezeu să îl ierte nu am cuvinte”

Un alt mesaj de condoleanțe a venit din partea muzicianului Edy: „Dumnezeu sa îl ierte nu am cuvinte 😪😪😪😪🙏🏽🙏🏽🙏🏽 #PetricaCercel 😪😪😪😪😪 Condoleanțe familiei 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽 S-a terminat pământul s-a terminat globul s-a terminat tot muzică tot”.

Tzanca Uraganu, devastat după ce Petrică Cercel a murit

Într-o intervenție în direct la Antena Stars, și Tzanca Uraganu s-a declarat devastat după vestea că Petrică Cercel a murit.

„Abia mai pot să vorbesc…Acum 5 minute am aflat, chiar nu am cuvinte să vă mai spun, ne-a lăsat fără cuvinte. Este un șoc foarte mare, acest om nu merita așa ceva, era un om foarte bun, în primul rând mare muzicand, am făcut atâtea hit-uri, atâtea melodii frumoase (…) În momentul de față sunt foarte șocat, nu-mi vine să cred ceea ce se întâmplă”, a spus Tzancă Uraganu.

Petrică Cercel a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus

Petrică Cercel s-a stins din viață după ce s-a luptat cu noul coronavirus. Tatăl lui Ionuț Cercel era internat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Potrivit unei declarații de-ale fiului său, muzicianul fusese intubat și avea deja mai multe zile de când nu mai era conștient. Din păcate, starea lui s-a degradat progresiv, iar medicii nu l-au mai putut ține în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini