Redactia.ro
Home » Sport » Real Sociedad primeşte bani pentru Griezmann! Cu cât se îmbogăţesc!

Real Sociedad primeşte bani pentru Griezmann! Cu cât se îmbogăţesc!

Real Sociedad primeşte bani pentru Griezmann

Real Sociedad primeşte bani pentru Griezmann! Fostul club al atacantului va încasa 24 de milioane de euro după ce Antoine Griezmann a ajuns la Barcelona. Bascii aveau o clauză potrivit căreia au păstrat 20 % din suma următorului transfer al francezului. Astfel, Atletico Madrid încasează 96 de milioane de euro din cele 120 de milioane care au fost achitate de catalani, reprezentând echivalentul clauzei de reziliere, valabilă de la 1 iulie.

Atletico Madrid vrea mai mulţi bani

Totuşi, cei de la Atletico Madrid au ceva probleme cu acest transfer. Madrilenii susţin că Barcelona şi Griezmann au semnat un precontract anterior datei de 1 iulie. Aşa că, acum ar dori 200 de milioane de euro pentru atacantul francez. Atletico a declanşat proceduri prin care doreşte să-şi apere drepturile şi interesele. Atletico l-a cumpărat pe Griezmann de la Real Sociedad, în 2014, pentru 30 de milioane de euro. Indiferent câţi bani reuşesc madrilenii să obţină de la Barcelona, Real Sociedad primeşte bani pentru Griezmann. De partea cealaltă Campioana Spaniei a făcut şi anunţul oficial al aducerii francezului, avocaţii acestuia depunând deja suma de 120 de milioane de euro la sediul Ligii Spaniole de Fotbal.

„Tatăl meu m-a învăţat că trenurile nu trec decât o singură dată. Acum a venit clipa să accept un nou destin”, a declarat jucătorul.

Griezmann va avea o clauză de reziliere mai mare decât cea a lui Lionel Messi. 700 de milioane de euro. În acest moment singurul jucător care are o clauză mai mare este Cristiano Ronaldo.

Evoluţia lui Griezmann

După ce a ajuns la Real Sociedad a fost observat de clubul Atlético Madrid, iar în 2014 semnează un contract pe șase sezoane. În februarie 2014, Griezmann este chemat la echipa de seniori a Franței. Urmează Euro 2016, unde a marcat 6 goluri fiind desemnat cel mai bun jucător al campionatului. Anul trecut a devenit campion mondial cu Franţa. Mai are în palmares titlul Europa League şi două Supercupe ale Europei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini