Redactia.ro
Home » Știri » Recrutări de personal în cadrul ANAF! Sute de candidați sunt angajați la ANAF, cu salarii pe măsură

Recrutări de personal în cadrul ANAF! Sute de candidați sunt angajați la ANAF, cu salarii pe măsură

Cum se descarcă declarațiile pentru ANAF

Președintele ANAF, Lucian Heiuș a vorbit într-o conferință despre salariile pe care le au angajații instituției pe care o conduce.

Declarațiile preşedintelui ANAF au venit la scurtă vreme după ce, instituţia a anunțat că așteaptă candidaturi de la sute de persoane, inclusiv debutanți.

Potrivit declarațiilor noului președinte ANAF, salariul minim pe care îl primeşte un salariat al ANAF, este cel pentru funcţia de asistent. Funcţia de asistent este plătită cu suma de 3.600 de lei net, sumă la care se pot adăuga sporuri. Cel mai mic spor din luna martie, de exemplu, a fost de 688 de lei.  Salariul maxim al unui inspector  este de 6.200 de lei net, la care se pot adăuga până la 1.938 de lei sporuri de condiții vătămătoare.

Lucian Heiuș susține premierea angajaților care aduc sume mari instituției

Preşedintele Lucian Heiuș susține introducerea unui fond de premiere pentru cei care aduc sume mari instituției. Salariul unui director  ajunge chiar și până la 9.600 de lei net, la care se pot adăuga, de pildă, și alte bonusuri.

Lucian Heiuș a adus în atenţia publicului, că ANAF va scoate la concurs 79 de posturi de execuție pentru aparatul central și 130 de posturi pentru Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice București.

În curând va avea loc prima etapă de recrutare, aceasta vizând posturile pentru București. Cea de-a doua etapă va avea loc în toamna anului 2022. În cea de-a doua etapă va fi selectat personal pentru marile orașe. Mai mult de atât, debutanții vor putea candida la posturile de asistenți în cadrul celor două etape.

„Este prima etapă de recrutare pe posturi vacante la ANAF, pentru aparatul central, DGAMC şi DGRFP Bucureşti. Spre toamnă îmi doresc să avem o a doua etapă de recrutare de personal, pentru direcţiile regionale, în special pentru judeţele mari, unde sunt contribuabili importanţi”, a declarat preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: