Redactia.ro
Home » Monden » Recunoști această fetiță din imagine?! În prezent este una dintre cele mai vocale doamne senator din România: „Tata întotdeauna se îngropa”

Recunoști această fetiță din imagine?! În prezent este una dintre cele mai vocale doamne senator din România: „Tata întotdeauna se îngropa”

GALERIE FOTO (2) Imagini cu Diana Șoșoacă din tinerețe.

Diana Șoșoacă, o figură emblematică și controversată a scenei politice românești, cunoscută pentru declarațiile sale interpretabile și implicarea în diverse scandaluri, surprinde publicul cu aspecte neștiute din trecutul său. În tinerețe, senatoarea, care astăzi se distinge prin aparițiile sale publice pline de convingere și pasiune politică, afișa o imagine complet diferită, care cu greu poate fi recunoscută în prezent.

Cine sunt părinții Dianei Șoșoacă

Fotografii nemaivăzute, care o prezintă pe Diana Șoșoacă în diverse ipostaze provocatoare din adolescența și copilăria sa, au fost aduse în atenția publicului, dezvăluind o latură mai puțin cunoscută a senatoarei. Originară dintr-o familie cu rădăcini macedonene din partea tatălui și având o mamă renumită în medicina ginecologică din România, Diana Iovanovici Șoșoacă, așa cum era cunoscută înainte, a avut o copilărie și adolescență plină de experiențe variate.

Interesul său pentru sporturi a fost cultivat din fragedă copilărie, sub îndrumarea strictă a tatălui său. De la ouă crude cu lapte de capră la dimineața, la antrenamente intense de înot și expuneri la frig, Diana a fost educată în spiritul rezistenței și al auto-disciplinei. A practicat atletism de fond, balet și gimnastică, dovedind o pasiune pentru activitate fizică și o rezistență de invidiat.

Așa arăta Diana Șoșoacă când era copil.
Sursa foto – Arhivă | Așa arăta Diana Șoșoacă când era copil.

„Tata avea următorul tratament: dimineața, la ora 6:30, mă trezea, mâncarea era: ouă crude cu lapte de capră, după care ne duceam la râu și trebuia să am două ore de înot în apa aceea. Iarna era și mai rău. Tata întotdeauna se îngropa în zăpadă. Își cronometra cât de mult poate rezista și asta a făcut și cu mine de câteva ori. Eu m-am călit și mi-a prins foarte bine.

Am făcut și foarte mult sport la viața mea. Atletism fond, 5.000. Am rezistență. Am făcut și balet și gimnastică. Eram tipul de copil care noaptea citea enorm de mult. Mama îmi închidea lumina. Bunicul mi-a dat o lanternă: Ia lanterna asta și citește după ce îți închide fiica-mea lumina”, i-a povestit Diana Șoșoacă, solistului trupei Holograf.

Diana Șoșoacă iubește sportul

Această latură a vieții sale este mai puțin cunoscută publicului, iar imaginile din trecutul său oferă o perspectivă fascinantă asupra transformării sale de-a lungul anilor. De la o tânără pasionată de sport și lectură, care citea ascunsă sub plapumă cu o lanternă oferită de bunicul său, la o senatoare vocală și influentă în politica românească, parcursul Dianei Șoșoacă este demn de atenție.

În prezent, la al treilea mariaj și mamă a doi copii, Diana Șoșoacă continuă să fie o prezență marcantă în peisajul politic, însă aceste imagini din trecut reamintesc publicului de diversitatea traseelor de viață și de complexitatea personalităților care modelează scena politică românească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: