Redactia.ro
Home » Tehnologie » Reduceri de Crăciun! Ce jocuri poți cumpăra la preț redus la Steam Winter Sale

Reduceri de Crăciun! Ce jocuri poți cumpăra la preț redus la Steam Winter Sale

Crăciunul vine cu reduceri masive la jocurile preferate! Steam Winter Sale le aduce împătimiților cele mai mici prețuri la câteva mii de jocuri.

Sărbătorile de iarnă aduc în fiecare an reduceri masive la jocuri. Toți iubitorii de jocuri trebuie să afle că Steam Winter Sale tocmai a început. Ca în fiecare iarnă, vine cu oferte speciale la mii de titluri.

Acum că vacanța de sărbători este tot mai aproape, iată și câteva idei perfecte pentru timpul liber. Cei de la Steam au pregătit au o serie de jocuri formată din mii de titluri care să încânte și pe cel mai pretențios iubitor de jocuri.

Cu ocazia 2020 Steam Winter Sale, se dă startul la reduceri masive pentru mii de jocuri. Ultima zi în care se poate beneficia de oferte este abia 5 ianuarie 2021. Așadar, este suficient timp pentru împătimiții jocurilor să consulte ofertele și să își adauge titlurile noi în colecția personală de jocuri.

De remarcat, printre oferte sunt incluse și câteva titluri lansate recent, nu e vorba doar de jocuri mai mult sau mai puțin vechi. Cu ocazia 2020 Steam Winter Sale, jucătorii pot face economii de până la 50%.

Spre exemplu, Ori and the Will of the Wisps este acum doar 15 euro, NieR: Automata costă 20 de euro, iar Half Life: Alyx este redus cu 25% până la 45 de euro.

Jocul Hades este redus cu 5 euro, cu până la 20 euro. Control Ultimate Edition de la creatorii seriei Max Payne costă 20 de euro, după aplicarea unei reduceri de 50%.

Pentru fanii Halo, colecție The Master Chief este redusă până la 24 de euro, după aplicarea unui discount de 40%. Yakuza: Like A Dragon, unul dintre cele mai scumpe titluri din ultima perioadă, costă 45 de dolari, cu 25% mai puțin decât prețul normal, potrivit Playtech.

Împătimiții jocurilor nu trebuie să uite că cei de la Steam pregătesc și o decernare de premii bazate pe votul publicului larg, competiția Steam Awards.

Fiecare jucător are posibilitatea de a-și vota cel mai îndrăgit joc din interiorul aplicației de client. Printre nominalizații la jocul anului se numără Hades, Doom Eternal și Fall Guys: Ultimate Knockout. Pe listă sunt incluse și Red Dead Redemption II și Death Stranding, chiar dacă au fost lansate în 2019. Votul se încheie pe 3 ianuarie 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini