Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles al III-a și-a pierdut cumpătul, în public! „Chestia asta nenorocită!“

Regele Charles al III-a și-a pierdut cumpătul, în public! „Chestia asta nenorocită!“

Recent, Regele Charles al III-a și Regina Consoartă au fost prezenți în Irlanda de Nord. Atunci, au semnat un document oficial, îmsă Regele a întâmpinat ceva dificultăți pierzându-și cumpătul de față cu cei din jur.

A fost scos din sărite din cauza stiloului. Regele nu suportă când cerneala curge din stilou și murdărește totul în jur. Fix acest lucru s-a întâmplat. După ce a terminat de semnat, stiloul a început să curgă, Regele s-a enervat, iar soția i-a luat stiloul din mână. Charles al III-lea a scos rapid o batistă din buzunar și a început să șteargă urmele de cerneală în timp și „blestema“ obiectul de scris.

Regele Charles al III-a și-a pierdut cumpătul, în public! „Chestia asta nenorocită!“

Dialogul Regelui Charles cu un oficial:

Regele Charles al III-lea: Este 12 septembrie astăzi?
Oficial: 13, domnule.
Regele Charles al III-lea: Doamne, greșisem data. 13?
Oficial: Da.
Regele Charles al III-lea: Urăsc asta. Curge peste tot. Chestia asta nenorocită! Se întâmplă de fiecare dată.

Nervos, regele Charles îi dă soției sale, Regina Consoartă Camilla, stiloul care îl murdărise pe mâini. La rândul său, aceasta se murdărește cu cerneală și are un moment în care nu știe ce să facă. Intervine un angajat care îi ia stiloul din mână.

Un fost consilier a declarat pentru Reuters că, deși Regele poate fi amuzant, el s-a dovedit, de asemenea, irascibil și exigent. Totuși, unii au remarcat că Regina nu a făcut niciodată astfel de gesturi, deși de-a lungul timpului a fost pusă în tot felul de situații mai mult sau mai puțin plăcute.

Evenimentul s-a oprit aici, însă, nu este un caz izolat. În urmă cu câteva zile, când Regele Charles al III-lea a fost numit oficial rege, el a solicitat celor din jurul său să îi curețe pupitrul de stilouri. De altfel, regele are întotdeauna un stilou al său cu care semnează documentele oficiale.

Se pare că, noul rege al Marii Britanii are o slăbiciune pentru stilouri și cerneală. Este posibil să mai vedem în viitor alte scăpări ale sale din pricina acestui lucru „pe care îl urăște“.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: