Redactia.ro
Home » Știri » Regele Charles al III-lea i-a sugerat Prințului Harry că nu e fiul lui: „Poate că adevăratul tău tată este…”

Regele Charles al III-lea i-a sugerat Prințului Harry că nu e fiul lui: „Poate că adevăratul tău tată este…”

Prințul Harry, dezvăluiri șocante! A crezut că Charles nu este tatăl lui biologic

Regele Charles al III-lea i-ar fi sugerat Prințului Harry că nu e fiul lui. Iată contextul, cum de i-a dat de înțeles acest lucru și cine ar fi tatăl biologic al Ducelui de Sussex, potrivit unor zvonuri care au circulat mult timp.

Regele Charles al III-lea i-ar fi sugerat Prințului Harry că nu e fiul lui: „Poate că adevăratul tău tată este…”

Cartea autobiografică „Spare” („Rezervă”) a Prințului Harry se vinde ca pâinea caldă în România. Ducele de Sussex a făcut tot felul dezvăluiri: despre cum s-a drogat, cum și-a pierdut virginitatea, dar și multe altele legate de familia lui. Printre aceste mărturisiri puse în rândurile cărții, mai e și aceasta, uluitoare, de altfel.

Prințul Harry nu a ocolit nici subiectul legat de zvonurile privind aventura dintre mama lui, Prințesa Diana, și maiorul James Hewitt. Mai mult, el spune că tatăl lui, Regele Charles al III-lea, i-ar fi sugerat că este fiul lui Hewitt, amantul Prințesei Diana.

„Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Poate că adevăratul tău tată este în Broadmoor, dragă băiat!”, ar fi spus Regele Charles al III-lea.

La acel moment, Harry a considerat totul o „glumă neamuzantă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”. De asemenea, el a spus și care ar fi fost motivele acelei speculații.

„O cauză a acestui zvon a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul. Cititorii de tabloide au fost încântați de ideea că băiatul cel mic al Prințului Charles (titulatura de atunci-n.r.) nu era copilul său. Nu a contat că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după mult timp de la nașterea mea, povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a fi abandonată”, a afirmat prințul Harry, Duce de Sussex, în volumul de memorii.

Prințesa Diana a recunoscut că a avut o aventură cu Hewitt care a durat cinci ani, într-un interviu acordat jurnalistului BBC Martin Bashir, în 1995. Cronologic vorbind, ea a confirmat că relația lor a început în 1986, adică la doi ani după ce s-a născut Ducele de Sussex, Harry.

Regele Charles al III-lea i-a sugerat Prințului Harry că nu e fiul lui: „Poate că adevăratul tău tată este...”
Foto: AP
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: