Redactia.ro
Home » Monden » Reghecampf, mesaj acid către Anamaria Prodan: „Nu-l poate obliga cum m-a obligat pe mine, să stau lângă ea!”

Reghecampf, mesaj acid către Anamaria Prodan: „Nu-l poate obliga cum m-a obligat pe mine, să stau lângă ea!”

Reghecampf, mesaj acid către Anamaria Prodan

Reghecampf, mesaj acid către Anamaria Prodan. Scandalul dintre impresară și antrenorul CSU Craiova pare departe de a se finaliza. Cei doi au avut înfățișarea la divorț, la Judecătoria Buftea, dar au cei doi au lipsit. După ce Anamariaa Prodan a cerut custodia exclusivă a fiului lor, Reghe i-a transmis acesteia un mesaj dur.

Reghecampf, mesaj acid către Anamaria Prodan: „Nu-l poate obliga cum m-a obligat pe mine, să stau lângă ea!”

Reghecampf și Anamaria Prodan au avut luni, 7 februarie, prima înfățișare la divorț, la Judecătoria Buftea, dar nu s-au prezentat. Impresara a dezvăluit că dorește să obțină în fața magistraților custodia exclusivă a fiului ei, Laurențiu junior. De asemenea, impresara a mărturisit că își dorește ca fostul ei soț să fie decăzut din drepturile părintești. ”Nu voi merge, astăzi, la Buftea, la judecătorie, chiar dacă este primul termen al divorțului, nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare”, a explicat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf a declarat la rândul lui că își dorește custodia comună a copilului pe care îl are cu Anamaria Prodan.”Eu am cerut să fie custodie comună. Dacă nu se va putea acest lucru, eu o să fie de acord să fie și la Anamaria, nu am nicio problemă. Bebe face deja 14 ani, e deja mare. Dacă ea vrea custodie exclusivă, vom vedea ce se va întâmpla. Nu cred că voi depinde de acordul ei să îmi văd copilul, va veni copilul singur să se vadă cu tatăl lui. Nu cred că poate să îl oblige pe Bebe așa cum face cu mine, să mă oblige să stau lângă ea”, a mai spus Reghe.

Anamaria Prodan, război cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de Reghe. Vedeta a descoperit mesajele pe care soțul ei i le trimitea actualei sale iubite. ”Chiar amintesc că, pe când noi ne pregăteam de nunta de cristal, el coresponda cu acea domnișoară și îi făcea promisiuni că va pune punct relației pe care o aveam. Că avea relație paralelă, că era necinstit în căsnicie, că își mințea amanta că nu mai are nicio relație cu mine”, a mai spus impresara.

Agentul FIFA este dispusă să obțină custodia exclusivă a fiului ei Laurențiu Reghecampf, iar din acest motiv, la divort, va duce un adevărat război cu antrenorul Craiovei. ”Voi încerca să demonstrez că Laurențiu Reghecampf este în cuplă total în destrămarea căsniciei noastre. Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor”, a mai declarat celebra impresară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: